- 3 l de apa
- 700 g cartofi
- 1 lingura de smantana
- 2 ceape mici
- 1 galbenus de ou
- sare dupa gust
- o lingurita de unt
- patrunjel
Mod de preparare
Cartofii se fierb dupa ce sunt curatati si taiati in bucati. Se adauga ceapa si sare. Se fierbe cam ½ ora si se acopera oala. Cat inca sunt fierbinti se dau prin sita.
Se subtiaza cu propria zeama si se mai lasa sa fiarba putin.
Galbenusul se amesteca bine cu smantana. Se amesteca bine cu spuma. Se mai pune si o lingurita de unt si patrunjel taiat marunt.
Aceasta supa-crema este excelenta cu bucatele de paine prajita.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.