- 3 l de apa
- 700 g cartofi
- 1 lingura de smantana
- 2 ceape mici
- 1 galbenus de ou
- sare dupa gust
- o lingurita de unt
- patrunjel
Mod de preparare
Cartofii se fierb dupa ce sunt curatati si taiati in bucati. Se adauga ceapa si sare. Se fierbe cam ½ ora si se acopera oala. Cat inca sunt fierbinti se dau prin sita.
Se subtiaza cu propria zeama si se mai lasa sa fiarba putin.
Galbenusul se amesteca bine cu smantana. Se amesteca bine cu spuma. Se mai pune si o lingurita de unt si patrunjel taiat marunt.
Aceasta supa-crema este excelenta cu bucatele de paine prajita.
Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?