- 3 l de apa
- 700 g cartofi
- 1 lingura de smantana
- 2 ceape mici
- 1 galbenus de ou
- sare dupa gust
- o lingurita de unt
- patrunjel
Mod de preparare
Cartofii se fierb dupa ce sunt curatati si taiati in bucati. Se adauga ceapa si sare. Se fierbe cam ½ ora si se acopera oala. Cat inca sunt fierbinti se dau prin sita.
Se subtiaza cu propria zeama si se mai lasa sa fiarba putin.
Galbenusul se amesteca bine cu smantana. Se amesteca bine cu spuma. Se mai pune si o lingurita de unt si patrunjel taiat marunt.
Aceasta supa-crema este excelenta cu bucatele de paine prajita.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei