IN ACEST ARTICOL:
O reteta delicioasa de supa de piure de cartofi. Nu ezita sa pregatesti aceasta reteta.
Ingrediente

  • 3 l de apa
  • 700 g cartofi
  • 1 lingura de smantana
  • 2 ceape mici
  • 1 galbenus de ou
  • sare dupa gust
  • o lingurita de unt
  • patrunjel


Mod de preparare


Cartofii se fierb dupa ce sunt curatati si taiati in bucati. Se adauga ceapa si sare. Se fierbe cam ½ ora si se acopera oala. Cat inca sunt fierbinti se dau prin sita.
Se subtiaza cu propria zeama si se mai lasa sa fiarba putin.
Galbenusul se amesteca bine cu smantana. Se amesteca bine cu spuma. Se mai pune si o lingurita de unt si patrunjel taiat marunt.

Aceasta supa-crema este excelenta cu bucatele de paine prajita.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri