- 1-2 cepe
- 3 ardei grasi
- 1 catel de usturoi
- Marar
- 5 rosii
- 4 linguri de ulei
Mod de preparare
Catelul de usturoi se taie in feliute si ceapa solzisori. Ardeii si mararul se taie marunt si se pun intr-o cratita in care s-au incalzit 4 linguri de ulei.
Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie bine.
Rosiile se curata de seminte si se indeparteaza pielitele. Se taie felii si se adauga peste sosul din cratita si se lasa sa fiarba pana cand scade apa provenita de la rosii.
Sare si piper se adauga dupa gust.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară