- 1-2 cepe
- 3 ardei grasi
- 1 catel de usturoi
- Marar
- 5 rosii
- 4 linguri de ulei
Mod de preparare
Catelul de usturoi se taie in feliute si ceapa solzisori. Ardeii si mararul se taie marunt si se pun intr-o cratita in care s-au incalzit 4 linguri de ulei.
Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie bine.
Rosiile se curata de seminte si se indeparteaza pielitele. Se taie felii si se adauga peste sosul din cratita si se lasa sa fiarba pana cand scade apa provenita de la rosii.
Sare si piper se adauga dupa gust.
Pofta buna!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse