- 3 sfecle rosii mici
- 100 ml smantana
- 2 lingurite de mustar
- un hrean
- zeama de lamaie
- 2 oua
- piper
- sare
Mod de preparare
Sfecla rosie se coace la cuptor si apoi se curata si taie in felii foarte subtiri. Se pregateste un sos din zeama de la o lamaie, mustar, smantana, sare si piper.
Se curata si se rade hreanul si se amesteca bine cu sfecla. Ouale se fierb.
Peste sfecla si hrean se toarna sosul si se decoreaza cu felii de oua si hrean.
Pofta buna!
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili