- 3 sfecle rosii mici
- 100 ml smantana
- 2 lingurite de mustar
- un hrean
- zeama de lamaie
- 2 oua
- piper
- sare
Mod de preparare
Sfecla rosie se coace la cuptor si apoi se curata si taie in felii foarte subtiri. Se pregateste un sos din zeama de la o lamaie, mustar, smantana, sare si piper.
Se curata si se rade hreanul si se amesteca bine cu sfecla. Ouale se fierb.
Peste sfecla si hrean se toarna sosul si se decoreaza cu felii de oua si hrean.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana