O reteta de cartofi taranesti usor de preparat si excelenta pentru garnitura sau pentru a se manca in perioada Postului Pastelui.
Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 linguri de ulei
  • o jumatate de telina
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • frunze de telina
  • o lingurita de vegeta
  • patrunjel
  • sare


Mod de preparare

Ceapa se taie foarte mic, morcovii se curata si se taie in bucati mai mari.
Telina se da prin razatoare si impreuna cu ceapa si morcovii se pun la calit in ulei si apa. Dupa ce se calesc pe pune apa, cartofii si se lasa sa fiarba timp de 15-20 de minute.Cand aproape au fiert se pune si pasta de tomate si se mai lasa 2-3 clocote.

Cand se servesc se pune pe deasupra verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri