- 1 kg cartofi
- 2 cepe
- 3 morcovi
- 2 linguri de ulei
- o jumatate de telina
- 2 linguri de pasta de tomate
- frunze de telina
- o lingurita de vegeta
- patrunjel
- sare
Mod de preparare
Ceapa se taie foarte mic, morcovii se curata si se taie in bucati mai mari.
Telina se da prin razatoare si impreuna cu ceapa si morcovii se pun la calit in ulei si apa. Dupa ce se calesc pe pune apa, cartofii si se lasa sa fiarba timp de 15-20 de minute.Cand aproape au fiert se pune si pasta de tomate si se mai lasa 2-3 clocote.
Cand se servesc se pune pe deasupra verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana