- 1 kg cartofi
- 2 cepe
- 3 morcovi
- 2 linguri de ulei
- o jumatate de telina
- 2 linguri de pasta de tomate
- frunze de telina
- o lingurita de vegeta
- patrunjel
- sare
Mod de preparare
Ceapa se taie foarte mic, morcovii se curata si se taie in bucati mai mari.
Telina se da prin razatoare si impreuna cu ceapa si morcovii se pun la calit in ulei si apa. Dupa ce se calesc pe pune apa, cartofii si se lasa sa fiarba timp de 15-20 de minute.Cand aproape au fiert se pune si pasta de tomate si se mai lasa 2-3 clocote.
Cand se servesc se pune pe deasupra verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.