Un alt fel de a pregati cartofii: sub forma de gogosi.

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • pesmet
  • sare

Mod de preparare


Cartofii se fierb cu tot cu coaja, se curata si se taie in bucati mci. Se amesteca cu grisul, faina, ouale si se amesteca bine.

Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare (se adauga dupa gust).
Se formeaza din compozitia obtinuta gogosi si se pun la fiert.
Dupa ce fierb, se scot si peste se adauga pesmet.
Pesmetul este rumenit inainte in unt.

Se servesc calde.

Pofta buna!

Tu cum pregatesti cartofii? Daca stii vreun preparat special da click aici si trimite reteta ta.

Va recomandam urmtoarele articole:

Musaca de cartofi

Cartofi la cuptor

Cartofi cu maioneza

Prepararea cartofilor



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri