Ingrediente
- 1 l apa
- 1 lingura zahar
- 250 g prune
- sare
- 1 ceasca orez
Mod de preparare
Prunele se pun in apa calda si se lasa sa se inmoaie apoi se spala bine de 2-3 ori.
Prunele se pun sa fiarba in putina apa, se pune si zaharul ars si stins cu linguri de apa.
Se adauga orezul si se amesteca, se pune si putina apa si se tine la cuptor pana incepe sa scada.
Se servesc reci.
Pofta buna!
Va recomandam si urmatoarele retete:
Horchata de orez
Pui cu orez si legume
Orez prajit
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare