Ingrediente
- 1 l apa
- 1 lingura zahar
- 250 g prune
- sare
- 1 ceasca orez
Mod de preparare
Prunele se pun in apa calda si se lasa sa se inmoaie apoi se spala bine de 2-3 ori.
Prunele se pun sa fiarba in putina apa, se pune si zaharul ars si stins cu linguri de apa.
Se adauga orezul si se amesteca, se pune si putina apa si se tine la cuptor pana incepe sa scada.
Se servesc reci.
Pofta buna!
Va recomandam si urmatoarele retete:
Horchata de orez
Pui cu orez si legume
Orez prajit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.