Ingrediente
- 1 l apa
- 1 lingura zahar
- 250 g prune
- sare
- 1 ceasca orez
Mod de preparare 
 
 Prunele se pun in apa calda si se lasa sa se inmoaie apoi se spala bine de 2-3 ori. 
 Prunele se pun sa fiarba in putina apa, se pune si zaharul ars si stins cu linguri de apa. 
 
 Se adauga orezul si se amesteca, se pune si putina apa si se tine la cuptor pana incepe sa scada. 
 Se servesc reci. 
 
 Pofta buna!
 
 Va recomandam si urmatoarele retete:
 
 Horchata de orez
 Pui cu orez si legume
 Orez prajit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei