Ingrediente
- 1 l apa
- 1 lingura zahar
- 250 g prune
- sare
- 1 ceasca orez
Mod de preparare
Prunele se pun in apa calda si se lasa sa se inmoaie apoi se spala bine de 2-3 ori.
Prunele se pun sa fiarba in putina apa, se pune si zaharul ars si stins cu linguri de apa.
Se adauga orezul si se amesteca, se pune si putina apa si se tine la cuptor pana incepe sa scada.
Se servesc reci.
Pofta buna!
Va recomandam si urmatoarele retete:
Horchata de orez
Pui cu orez si legume
Orez prajit
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana