Alaturi de sarmale este foarte buna si o mamaliga.

Alaturi de sarmale este foarte buna si o mamaliga.

Ingrediente

  • 200 g de malai
  • putina sare
  • 1 litru de apa

Mod de preparare

Intr-un ceaun se pune apa cu putina sare si cand incepe sa fiarba se presara putin malai incet si apoi se pune tot. Se lasa sa fiarba putin si apoi se amesteca o data. Se lasa apoi pe foc timp de o jumatate de ora.

Se rastoarna jumatate din cantitatea de apa in alt vas si se amesteca in continuare mamaliga pana dispar cocoloasele formate. Se adauga si restul de apa si se amesteca iar bine.
Se mai lasa apoi pe foc pana pufaie fara sa se mai amestece. Cand a pufait e semn ca nu s-a lipit de fundul ceaunului.

Pofta buna!

Este delicioasa cu sarmale.

Daca doresti sa trimiti o felicitare celor dragi da click aici si fa-le o surpriza cu ocazia sarbatorilor de iarna.


COMUNITATEA DELLY

Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera
comunitatea DELLY!

Sugestiile si parerile sunt binevenite!

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri