Alaturi de sarmale este foarte buna si o mamaliga.
Ingrediente
- 200 g de malai
- putina sare
- 1 litru de apa
Mod de preparare
Intr-un ceaun se pune apa cu putina sare si cand incepe sa fiarba se presara putin malai incet si apoi se pune tot. Se lasa sa fiarba putin si apoi se amesteca o data. Se lasa apoi pe foc timp de o jumatate de ora.
Se rastoarna jumatate din cantitatea de apa in alt vas si se amesteca in continuare mamaliga pana dispar cocoloasele formate. Se adauga si restul de apa si se amesteca iar bine.
Se mai lasa apoi pe foc pana pufaie fara sa se mai amestece. Cand a pufait e semn ca nu s-a lipit de fundul ceaunului.
Pofta buna!
Este delicioasa cu sarmale.
Daca doresti sa trimiti o felicitare celor dragi da click aici si fa-le o surpriza cu ocazia sarbatorilor de iarna.
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară