- 3 morcovi
- patrunjel
- o telina mare
- 2 cartofi
- mazare (2-3 linguri)
- 200 g carne fiarta de pui
- 2 castraveciori acri
- 2-3 linguri de porumb
- 1 gogsar murat
- 500-600 g de maioneza
Cartofii, zarzavatul si carnea trebuie sa fie bine fierte. Dupa ce se racesc se taie in cubulete mici. Se pun intr-un vas in care se adauga si mazarea. Castravetii si gogosarul se taie marunt si se pun in acelasi vas.
Se pune maioneza cat sa se poata amesteca bine si se mai pastreaza si pentru ornat.
Cantitatile difera in functie de cat de multa salata doresti sa pregatesti.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti salata de boeuf? Da click aici si spune-ne reteta ta.
Echipa Delly iti ureaza SARBATORI FERICITE !
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară