- 3 morcovi
- patrunjel
- o telina mare
- 2 cartofi
- mazare (2-3 linguri)
- 200 g carne fiarta de pui
- 2 castraveciori acri
- 2-3 linguri de porumb
- 1 gogsar murat
- 500-600 g de maioneza
Cartofii, zarzavatul si carnea trebuie sa fie bine fierte. Dupa ce se racesc se taie in cubulete mici. Se pun intr-un vas in care se adauga si mazarea. Castravetii si gogosarul se taie marunt si se pun in acelasi vas.
Se pune maioneza cat sa se poata amesteca bine si se mai pastreaza si pentru ornat.
Cantitatile difera in functie de cat de multa salata doresti sa pregatesti.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti salata de boeuf? Da click aici si spune-ne reteta ta.
Echipa Delly iti ureaza SARBATORI FERICITE !
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă