- 3 morcovi
- patrunjel
- o telina mare
- 2 cartofi
- mazare (2-3 linguri)
- 200 g carne fiarta de pui
- 2 castraveciori acri
- 2-3 linguri de porumb
- 1 gogsar murat
- 500-600 g de maioneza
Cartofii, zarzavatul si carnea trebuie sa fie bine fierte. Dupa ce se racesc se taie in cubulete mici. Se pun intr-un vas in care se adauga si mazarea. Castravetii si gogosarul se taie marunt si se pun in acelasi vas.
Se pune maioneza cat sa se poata amesteca bine si se mai pastreaza si pentru ornat.
Cantitatile difera in functie de cat de multa salata doresti sa pregatesti.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti salata de boeuf? Da click aici si spune-ne reteta ta.
Echipa Delly iti ureaza SARBATORI FERICITE !
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse