- 500 g de carne de porc
- 500 g carne de vita
- 5 oua fierte tari si curatate de coaja
- 150 g de franzela
- 2 oua
- o ceapa
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare
Carnea trebuie sa fie bine tocata. Se da prin masina de tocat de doua ori dar si cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Se pune si ceapa taiata marunt si calita timp de 2-3 minute intr-o tigaie pe foc.
Peste carnea tocata se pun ouale crude,sare si condimente. Compozitia trebuie sa fie bine amestecata.
Ai nevoie de o tava ingusta pe care sa o ungi cu ulei. Carnea toacata se intinde uniform in tava si ouale fierte se pun de-a lungul tocaturii in tava.
Carnea trebuie sa o unesti deasupra lor, sa fie asemantoare cu un salam. Se da iar cu putin ulei pe deasupra si se baga la cuptor.
La cuptorul bine incins se tine cam 15-20 de minute apoi se mai reduce focul si se lasa rulada sa se coaca la foc mic inca o ora.
Acest preparat este delicios! Merita sa incerci!
Pofta buna!
SARBATORI FERICITE!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară