Ingrediente
- 150 g slanina afumata
- 1 kg de carne de porc
- 20 g sare
- ardei iute
- piper
- coriandru
- mate de oaie
Carnea de porc trebuie sa fie bine tocata si amestecata cu slanina afumata si cu toate condimentele.
Matele de oaie se umplu cu intreaga compozitie si carnatii obtinuti se atarna la loc uscat.
Dupa aceasta trebuie afumati timp de o saptamana.
Sunt excelenti pregatiti pe gratar.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti carnatii de sarbatori? Da click aici si trimite reteta ta de carnaciori.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară