Ingrediente
- 150 g slanina afumata
- 1 kg de carne de porc
- 20 g sare
- ardei iute
- piper
- coriandru
- mate de oaie
Carnea de porc trebuie sa fie bine tocata si amestecata cu slanina afumata si cu toate condimentele.
Matele de oaie se umplu cu intreaga compozitie si carnatii obtinuti se atarna la loc uscat.
Dupa aceasta trebuie afumati timp de o saptamana.
Sunt excelenti pregatiti pe gratar.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti carnatii de sarbatori? Da click aici si trimite reteta ta de carnaciori.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare