Ingrediente
- 150 g slanina afumata
- 1 kg de carne de porc
- 20 g sare
- ardei iute
- piper
- coriandru
- mate de oaie
Carnea de porc trebuie sa fie bine tocata si amestecata cu slanina afumata si cu toate condimentele.
Matele de oaie se umplu cu intreaga compozitie si carnatii obtinuti se atarna la loc uscat.
Dupa aceasta trebuie afumati timp de o saptamana.
Sunt excelenti pregatiti pe gratar.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti carnatii de sarbatori? Da click aici si trimite reteta ta de carnaciori.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei