Ingrediente
- 150 g slanina afumata
- 1 kg de carne de porc
- 20 g sare
- ardei iute
- piper
- coriandru
- mate de oaie
Carnea de porc trebuie sa fie bine tocata si amestecata cu slanina afumata si cu toate condimentele.
Matele de oaie se umplu cu intreaga compozitie si carnatii obtinuti se atarna la loc uscat.
Dupa aceasta trebuie afumati timp de o saptamana.
Sunt excelenti pregatiti pe gratar.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti carnatii de sarbatori? Da click aici si trimite reteta ta de carnaciori.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!