Chiar si din fructe se pot prepara supe delicioase. Sa incercam o supa de pere.

Ingrediente

  • ½ kg de pere
  • 1,5 l de apa
  • 150 g smantana
  • 40 g margarina
  • zahar
  • sare

Mod de preparare

Perele trebuie sa fie bine curata de coji si de samburi. Apa se pune intr-o oala pe foc si se adauga si perele.
Dupa ce se fierb foarte bine, perele se dau prin sita si la urma se pune vasul la loc pe foc.
Cand a inceput sa fiarba, se pune untul si sare si zahar dupa gust.
Se mai lasa la fiert un sfert de ora si supa de pere este pregatita.
Se serveste cu smantana, dupa gust.

Pofta buna!

Va recomandam si alte retete de supe:

1.Secretul supelor delicioase
2.Supa de usturoi
3.Supa de legume
4.Supa de mere
5.Supa de conopida
6.Supa cu ton

COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!

Sugestiile si parerile sunt binevenite!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri