IN ACEST ARTICOL:
Sugestii de sandvisuri delicioase.
Sandvis cu bacon Baconul se prajeste in putin ulei de masline (aproximativ o lingura). Se foloseste paine alba. Se pot adauga cateva felii de tomate si varza tocata marunt. Sandvis cu sunca Ingrediente: 120 gr branza topita o lingurita rasa de mustar piper negru 8 felii subtiri de paine 8 felii de sunca presata cateva foi de salata verde Se amesteca branza topita cu mustarul si se asezoneaza cu sare si piper. Pasta astfel obtinuta se intinde pe o felie de paine. Sunca presata se pune deasupra. Se adauga si foile de salata si se pune deasupra o alta felie de paine. Sandvis cu ton Ingrediente: 200 g unt o conserva de ton cateva masline 4 lingurite rase cu mustar 3 castraveti acri medii 1 gogsar. Se taie maslinele in bucati mici, gogosarul si castravetii murati se taie cubulete. Tonul se scurge bine. Se amesteca margarina cu maslinele, gogosarul, castravetii murati, mustarul, tonul, iar pasta astfel obtinuta se intinde pe paine. Margarina poate fi usor incalzita intr-un vas cu apa calda. Tartine gustoase Poti pregati aceste tartine cu o seara inainte si le poti incalzi la birou in cuptorul cu microunde. Se intinde o cantitate suficienta de margarina pe paine, se rade branza sau cascaval deasupra si se baga la cuptor. Creme delicioase Pentru a adauga savoare sandvisurilor, poti incerca diverse creme usor de preparat. Un ingredient delicios este branza de casa care poate fi amestecata cu marar, busuioc, gogosari, castraveti acri sau rosii. Tonul maruntit poate fi amestecat cu margarina si castraveti acri, iar pateul de ficat are un gust mai bun daca este amestecat cu gogosari sau masline. Maioneza poate fi combinata cu ciuperci, castraveti acri si marar sau chiar cu varza acra. Galbenusul de ou poate fi amestecat cu pate de ficat sau mustar (de preferinta mustar Dijon).

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri