Gustul savuros al mâncărurilor mediteraneene este cunoscut în întreaga lume pentru calitatea, varietatea și beneficiile sale asupra sănătății, fiind și sursa de inspirație a brandului Mediterranea în crearea produselor sale.

CP

Mediterranea aduce în România o selecție de delicatese din bucătăria mediteraneană cu ingrediente ce provin de la producători locali, atent selectate pentru a rezulta produse de cea mai bună calitate.

Fiind o afacere de familie, Mediterranea se concentrează pentru a oferi consumatorilor săi o varietate de delicii grecești și cipriote bazate atât pe retete tradiționale, cât si produse inovatoare:

Brânză halloumi - preparată dintr-un amestec de lapte de capră, vacă și oaie, disponibilă în diferite sortimente: classic, light, cu chili, fără lactoză, premium eco, dar si diferite proporții, pentru a fi mai ușor de introdus în alimentatia zilnică și într-o varietate de combinatii: felii, bucăti rotunde pentru burger, diferite gramaje pentru grătar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Brânză feta – preparată din lapte de oaie sau dintr-un amestec de lapte de oaie și de capră, este disponibilă în următoarele sortimente: traditională, fără lactoză, eco, usor sărată.

Specialităti brânzeturi – Pecorino, Graviera (Clasică, cu trufe negre, usor picantă), Ricotta, Telemea (clasică, fără lactoză).

Gama Veggie – potrivită pentru vegetarieni & vegani, nu conține gluten, lactoză, soia, lapte, fiind disponibilă în 3 arome: aromă edam, aromă mozzarella, aromă cheddar.

Pită – grecească si cipriotă, perfecta pentru preparatele specifice bucătăriei mediteraneene.

Brichete premium din sâmburi de măsline - alternativa verde la cărbunele de lemn, care valorifică resturile rămase după presarea uleiului de măsline.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Produsele Mediterranea sunt disponibile în supermarketuri sau online.

Fiți la curent cu noutățile brandului pe canelele de social media @mediterranea.deli


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri