„Acum cativa ani, sa tot fie vreo 4, am primit o carte de bucate indiene. Cartea a venit la fix, ca tot aniversam ceva la unul din restaurantele indiene din Bucuresti, asta pe langa faptul ca, de cand ma intorsesem din India nu vorbeam decat de muzica, filme, mancare si betisoare parfumate. Toate indiene, desigur. Dupa alte cateva luni de studiat cartea, nu atat retele in sine, cat pozele, mi-am luat inima-n dinti si am gatit ceva. Nu mai tin minte ce, dar cu siguranta stiu ca mirosul de condimente prajite si gustul aromat al mancarii mi-au adus inapoi toate amintirile indiene. De atunci am continuat sa 'experimentez' diverse retete indiene dintr-un motiv foarte simplu: pentru ca mi-e dor. Indian Food Forever, I say!”, a povestit Doina Patrascu, cea care va pregati deliciile culinare duminica la Letters Bar.
Pasionata de arta culinara si in special de cultura si bucatele indiene, Doina Patrascu va pregati pentru duminica un meniu special format din placintele cu cartofi, supa de linte, pui in sos de unt si desert Laddu. Pentru cei care tin post, puiul in sos de unt va fi inlocuit cu conopida cu cartofi, iar desertul cu halva de gris.
Pentru a putea gusta din deliciosul meniu de duminica, va rugam sa faceti o rezervare in prealabil la unul dintre numerele de telefon: 031.434.8074 sau 0751.162.222, iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati web site-ul www.lettersconcept.ro.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!