Daca ai o reteta minunata cu care te mandresti, incarc-o pe Garbo si ai sansa sa castigi un storcator de fructe Philips HR1858 si un mixer vertical multifunctional Philips HR1613.

Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti o reteta culinara incercata de tine insotita de minim o imagine a produsului realizat. Click aici pentru a incarca reteta ta in concurs.

Poti inscrie in concurs mai multe retete culinare. Important! Daca ai participat deja la un concurs culinar Garbo.ro, nu poti inscrie aceeasi reteta in concurs din nou!

Atentie! Vor intra in concurs doar retetele complete si originale! Atat imaginea, cat si descrierea trebuie sa fie realizate de tine! Retetele copiate vor fi descalificate!

Concursul se desfasoara in perioada 25 august - 26 septembrie 2011. Desemnarea castigatorului se va face prin targere la sorti folosind serviciul de extrageri aleatorii tragerilasorti.ro si va avea loc in perioada 27-30 septembrie.

Mai multe retete Dellycioase, mai multe sanse de castig!

Doar cele mai frumoase retete vor fi publicate pe Garbo.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Participa acum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri