Daca esti vigilent toamna, treci iarna mai usor, fara a baga in seama, in mod deosebit, calitatea produselor cu care esti obisnuit sa le consumi in familie. Nu faci neaparat economie, desi conteaza. Sigur, castigi la gustul preparatelor, ca sa nu mai vorbim de sanatatea fiecaruia.

Mare secret ! La conservele pentru iarna se folosesc numai borcane, bine spalate, cu apa calda si detergent si clatite foarte bine cu apa rece, in mai multe ape. Nu se folosesc capace deteriorate sau care nu se “rasucesc” perfect de la prima incercare de inchidere/ etansare a borcanului.

Util ! Cand deschideti capacele la borcanele cu conserve, “incercati” sa nu folositi varful cutitului (doar “muschii” proprii sau aflati in dotarea partenerului de viata), daca doriti sa reutilizati capacul.

Sursa: https://muncaprotejata.wordpress.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri