Daca esti vigilent toamna, treci iarna mai usor, fara a baga in seama, in mod deosebit, calitatea produselor cu care esti obisnuit sa le consumi in familie. Nu faci neaparat economie, desi conteaza. Sigur, castigi la gustul preparatelor, ca sa nu mai vorbim de sanatatea fiecaruia.

Gheorghe Popa te invata cum pregatesti legumele pentru iarna

Legume proaspete, puse in pungi din plastic alimentar, legate la gura si pastrate in congelator.

Poti sa pastrezi in congelator, pe timp de iarna – rosii mici, intregi; ardei gras rosu, verde si galben, taiat felii; gogosari rosii si ardei capia rosii, taiati felii; fasole galbena, “tucara”, impreuna cu marar verde; boabe de mazare verde, impreuna cu marar verde; buchetele de conopida, oparita si racita; vinete coapte si scurse de apa; vinete taiate rondele si oparite si prajite iu ulei de floarea soarelui, pentru musaca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri