Astazi avem o noua prajitura in blogul din bucatarie: prajitura Figaro.
Astazi iti prezentam o reteta preluata de pe blogul doamnei Madalina Taralunga

Incearca sa pregatesti prajitura Figaro.
Ingrediente

- 6 ou
- 500 g zahr
- 300 g fin
- 200 g margarin
- gem
- nuci sau ciocolat ras
- arome

Mod de preparare

Se freac 250 g zahr cu margarina.Se adaug 2 ou întregi i 4 glbenuuri i se omogenizeaz compoziia.Se încorporeaz fina i aromele i se d la cuptor,180 grade, timp de 35 minute.

Se bate albuul cu un praf de sare i 250 g zahr.
Dup ce s-a copt blatul se întinde în strat subire de gem i se adaug albuul.Se las în cuptorul stins cam 20 minute.
Deasupra se presar nuc sau ciocolat ras.

Pofta buna!

Autoare: Madalina Taralunga

sursa: http://albinuzza.ev.ro/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri