IN ACEST ARTICOL:
Astazi avem o noua prajitura in blogul din bucatarie: prajitura Figaro.
Astazi iti prezentam o reteta preluata de pe blogul doamnei Madalina Taralunga

Incearca sa pregatesti prajitura Figaro.
Ingrediente

- 6 ou�
- 500 g zah�r
- 300 g f�in�
- 200 g margarin�
- gem
- nuci sau ciocolat� ras�
- arome

Mod de preparare

Se freac� 250 g zah�r cu margarina.Se adaug� 2 ou� întregi �i 4 g�lbenu�uri �i se omogenizeaz� compozi�ia.Se încorporeaz� f�ina �i aromele �i se d� la cuptor,180 grade, timp de 35 minute.

Se bate albu�ul cu un praf de sare �i 250 g zah�r.
Dup� ce s-a copt blatul se întinde în strat sub�ire de gem �i se adaug� albu�ul.Se las� în cuptorul stins cam 20 minute.
Deasupra se presar� nuc� sau ciocolat� ras�.

Pofta buna!

Autoare: Madalina Taralunga

sursa: https://albinuzza.ev.ro/

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri