Festivalul national al pastravului incepe astazi in comuna muzeu Ciocanesti si dureaza pana pe 17 august .
La acest eveniment deosebit vor avea loc multe concursuri printre care numarandu-se si: parasutism, acrobatii acvatice dar si concursuri gastronomice cu pastravi.
Iubirea în psihologie: Cele 3 'unghiuri' ale iubirii

Toti cei prezenti vor putea sa guste din cel mai mare bors de peste dar si cea mai mare mamaliga.
Suntem siguri ca doar participand la acest festival veti putea vedea o sarbatoare romaneasca plina de voie buna si mancare excelenta.
Pune tusea la colț cu Imunotus

Daca tot este Festivalul national al pastravului va recomandam si o reteta de pastrav cu maioneza
Ingrediente
- 5-6 pastravi
- un ou
- sare
- piper
- lamaie
- unt
- otet
- cam o lingura cu apa
Mod de preparare
Dupa ce se curata pestele si se spala bine se pune la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa aproximativ un sfert de ora se pune pestele pe un platou si se toarna peste acesta maioneza proaspata.
Pofta buna!
Incearca aceasta reteta, este delicioasa!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?