IN ACEST ARTICOL:
Astazi incepe festivalul national al pastravului.

Festivalul national al pastravului incepe astazi in comuna muzeu Ciocanesti si dureaza pana pe 17 august .

La acest eveniment deosebit vor avea loc multe concursuri printre care numarandu-se si: parasutism, acrobatii acvatice dar si concursuri gastronomice cu pastravi.

Toti cei prezenti vor putea sa guste din cel mai mare bors de peste dar si cea mai mare mamaliga.

Suntem siguri ca doar participand la acest festival veti putea vedea o sarbatoare romaneasca plina de voie buna si mancare excelenta.

Daca tot este Festivalul national al pastravului va recomandam si o reteta de pastrav cu maioneza

Ingrediente

  • 5-6 pastravi
  • un ou
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • unt
  • otet
  • cam o lingura cu apa

Mod de preparare

Dupa ce se curata pestele si se spala bine se pune la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa aproximativ un sfert de ora se pune pestele pe un platou si se toarna peste acesta maioneza proaspata.

Pofta buna!

Incearca aceasta reteta, este delicioasa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri