Festivalul national al pastravului incepe astazi in comuna muzeu Ciocanesti si dureaza pana pe 17 august .
La acest eveniment deosebit vor avea loc multe concursuri printre care numarandu-se si: parasutism, acrobatii acvatice dar si concursuri gastronomice cu pastravi.
Toti cei prezenti vor putea sa guste din cel mai mare bors de peste dar si cea mai mare mamaliga.
Suntem siguri ca doar participand la acest festival veti putea vedea o sarbatoare romaneasca plina de voie buna si mancare excelenta.
Daca tot este Festivalul national al pastravului va recomandam si o reteta de pastrav cu maioneza
Ingrediente
- 5-6 pastravi
- un ou
- sare
- piper
- lamaie
- unt
- otet
- cam o lingura cu apa
Mod de preparare
Dupa ce se curata pestele si se spala bine se pune la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa aproximativ un sfert de ora se pune pestele pe un platou si se toarna peste acesta maioneza proaspata.
Pofta buna!
Incearca aceasta reteta, este delicioasa!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară