Festivalul national al pastravului incepe astazi in comuna muzeu Ciocanesti si dureaza pana pe 17 august .
La acest eveniment deosebit vor avea loc multe concursuri printre care numarandu-se si: parasutism, acrobatii acvatice dar si concursuri gastronomice cu pastravi.
Toti cei prezenti vor putea sa guste din cel mai mare bors de peste dar si cea mai mare mamaliga.
Suntem siguri ca doar participand la acest festival veti putea vedea o sarbatoare romaneasca plina de voie buna si mancare excelenta.
Daca tot este Festivalul national al pastravului va recomandam si o reteta de pastrav cu maioneza
Ingrediente
- 5-6 pastravi
- un ou
- sare
- piper
- lamaie
- unt
- otet
- cam o lingura cu apa
Mod de preparare
Dupa ce se curata pestele si se spala bine se pune la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa aproximativ un sfert de ora se pune pestele pe un platou si se toarna peste acesta maioneza proaspata.
Pofta buna!
Incearca aceasta reteta, este delicioasa!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?