Ingrediente :
- 4-5 catei usturoi
- zeama de lamaie
- 1 lingurita sare
- 2 lingurite pasta gulyas dulce (daca nu aveti se poate pune 1/4 lingurita boia dulce sau pasta de ardei)
- ulei
- 400 gr smantana
Preparare:
Usturoiul il pisam (sau dam pe razatoarea fina ) adaugam la el 1 lingurita sare si apoi cu circa 100 ml ulei il frecam pana devine ca o maioneza (uleiul il adaugam treptat).
Punem usturoiul frecat intr-un vas , adaugam la el zeama de la o jumate de lamaie si 2 lingurite de pasta de gulyas dulce si cei 400 gr de smantana.
Amestecam totul bine si putem servi la orice friptura.
Acest tip de mujdei nu este atat de tare ca si mujdeiul clasic.
Autoarea: Filipas Liana (Leila)
sursa: https://bucatareselevesele.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară