Ingrediente :
- 4-5 catei usturoi
- zeama de lamaie
- 1 lingurita sare
- 2 lingurite pasta gulyas dulce (daca nu aveti se poate pune 1/4 lingurita boia dulce sau pasta de ardei)
- ulei
- 400 gr smantana
Preparare:
Usturoiul il pisam (sau dam pe razatoarea fina ) adaugam la el 1 lingurita sare si apoi cu circa 100 ml ulei il frecam pana devine ca o maioneza (uleiul il adaugam treptat).
Punem usturoiul frecat intr-un vas , adaugam la el zeama de la o jumate de lamaie si 2 lingurite de pasta de gulyas dulce si cei 400 gr de smantana.
Amestecam totul bine si putem servi la orice friptura.
Acest tip de mujdei nu este atat de tare ca si mujdeiul clasic.
Autoarea: Filipas Liana (Leila)
sursa: https://bucatareselevesele.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana