Mai mult ca sigur iti doresti ca ziua de nastere sa fie o zi speciala pentru tine dar si pentru toti cei din jurul tau. Cel mai important este sa fii in mijlocul prietenilor si al familiei, alaturi de care sa te simti bine.
Mai mult ca sigur iti doresti ca ziua de nastere sa fie o zi speciala pentru tine dar si pentru toti cei din jurul tau.
Cel mai important este sa fii in mijlocul prietenilor si al familiei, alaturi de care sa te simti bine.
Reteta este simpla: distractie, urari de bine, mancare delicioasa si un tort nemaipomenit.

Tine cont de cateva sfaturi care iti pot fi de folos:

Fa o lista cu cei care urmeaza sa vina si roaga-i sa iti confirme daca sosesc sau nu pentru a sti din timp ce anume trebuie sa pregatesti. Nu este deloc placut sa te “trezesti” cu mai multe persoane decat ai planificat sau cu foarte putine.

Pregateste mancare usor de servit. Nu te complica daca ai un numar mare de invitati. Oaspetii trebuie sa se serveasca cu usurinta chiar daca nu au tacamuri.

Gandeste-te ce muzica se va asculta pentru a nu deranja pe majoritatea cu un stil care nu le este pe plac. Combina mai multe genuri si toata lumea va fi multumita. Oricum tu stii cel mai bine ce gusturi au cei din familie si prietenii. De asemenea, ia in considerare si modul in care vei decora incaperea. Cateva baloane mereu inveselesc, mai ales la o petrecere aniversara.


Incearca varianta cu bufet suedez pentru ca invitatii sa poata vorbi mult mai bine si sa fie in miscare. Condimentele si tacamurile le poti pune intr-un parte a mesei si fiecare persoana se poate servi dupa cum doreste.

Cumpara si bauturi fara alcool pentru cei care nu consuma acest gen de bautura. Nu te axa doar pe o anumita bautura si incearca sa diversifici.

Mancarea nu trebuie sa o pregatesti in ultimul moment. Cand invitatii au sosit sa nu mai fie nevoie sa stai la bucatarie pentru a termina de preparat salata sau friptura. Daca ai mancare mai multa o poti pune in frigider, in cutii pe care sa notezi ce contine fiecare. Astfel va fi mult mai usor sa completezi cu mancare, in eventualitatea in care va fi nevoie.

De obicei, se consuma foarte multa gheata. Chiar mai multa decat crezi. Depinde totusi si de anotimpul in care sarbatoresti. In orice caz, ai grija sa te pregatesti din timp.

Nu neglija invitatii si mergi pe la fiecare, intreaba daca mai doresc ceva de mnacare, daca le place atmosfera.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri