Bucataria iadului…da, suna ciudat. Un american chiar si-a deschis un astfel de restaurant numit: Hell’s kitchen. Sa fi fost pasionat de lucuruile de-a dreptul ciudate sau sa fi facut chiar un pact cu diavolul?
Bucataria iadului...da, suna ciudat. Un american chiar si-a deschis un astfel de restaurant numit: Hell's kitchen. Sa fi fost pasionat de lucuruile de-a dreptul ciudate sau sa fi facut chiar un pact cu diavolul?

Cel care a venit cu ideea se numeste Mitch Omer. Probabil s-a gandit ca astfel nu va avea ghinioane si intr-un fel va fi protejat si de partea opusa divinitatii.

Si interiorul este pe masura. Decorul este sumbru, nu vei simti o atmosfera calda ci dimpotriva. Peretii sunt rosii, fetele de masa sunt negre, macar astfel nu va exista grija de a nu pata, florile nu mai exista din simplul motiv ca au fost lasate sa moara, sa se vestejeasca.

Omar este un bucatar desavarsit si stie sa gateasca orice fel de mancare. O alta parte deosebita a acestui restaurant este meniul. Acesta este unic. Niciun fel de mancare preparat in acest loc nu mai poate fi gasit in alte restaurante. Este de fapt ceva normal, unde in alta parte mai poti gasi o bucatarie a iadului?

In legatura cu numele restaurantului se pare ca Omer nu are un motiv “necurat”. Pur si simplu i-a placut si asta a fost, cel putin asa afirma el, cine stie care este de fapt adevarul...

Omer s-a gandit la o metoda mai ciudata de a atrage clienti si de a-i face pe acestia sa se inghesuie cand se deschide restaurantul. Cum? A scurtat programul. Astfel pentru mic dejun si pranz este deschis intre 6.30 si 14.00 in timpul saptamanii, iar la sfarsit de saptamana intre 8.00 si 14.00.
Foarte ciudat este ca poti lua micul dejun si pranzul dar pentru cina trebuie sa cauti alt restaurant, in Bucataria Iadului nu se pregateste cina.


Printre bauturile intalnite in acest restaurant predomina preparatele de culoare rosie. Chiar si berea este rosie. De altfel o bautura foarte apreciata in acest restaurant este combinatia dintre Blood Mary si bere. Clientii sunt foarte incantati de aceasta bautura inedita.

Omer a vrut sa vina cu ceva special, iesit din comun si sa impresioneze. Afacerea ii merge de minune si clientii sunt multumiti de mancare, de intreaga bucatarie a iadului.

Ne face sa ne intrebam daca nu cumva iadul nu este atat de rau pe cat il credem noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri