De multe ori ne aflam in situatia neplacuta de a nu stii cum sa ne comportam cand mergem in vizita. Cel mai important ar trebui sa fie anuntul ca intentionam sa vizitam pe cineva. Nu este de bun simt sa mergi la o cunostinta si sa nu anunti. Nu ne putem trezi pur si simplu in fata usii doar pentru ca ni se facuse dor. Daca nu avem un motiv intemeiat pentru care facem aceasta vizita putem creea o impresie neplacuta.
Ganditi-va bine inainte asupra cantitatilor de mancare pe care le pregatiti. Nu cred ca vreti ca invitatii sa se simta stanjeniti si sa nu ajunga mancarea. Daca va aflati in vizita uitati-va cu atentie pe platou inainte de a va servi si nu exagerati cu bucatile luate. Nu trebuie sa para ca sunteti singurul invitat la masa.

De preferat ar fi sa pregatiti felurile de mancare preferate ale celor care urmeaza sa vina in vizita. Nu incercati feluri noi de mancare sau ceva prea sofisticat daca nu va cunoasteti bine si pregatiti mancare care sa nu iasa in evidenta sau sa fie o raritate.

Sunteti genul de persoana care vrea sa impresioneze prin felurile de mnacare pregatite si mereu sa serveasca feluri de mancare noi? Daca da, aveti grija sa nu fie pentru prima oara cand incercati o reteta. Un ingredient pus gresit sau deloc va poate strica imaginea de bucatar.

Aveti musafiri sau plecati in vizita? Oricare ar fi raspunsul urmatoarea reteta ii va impresiona pe cei apropiati tie.

Budinca cu mere
(18 portii)

Ingrediente

1,5 kg mere
100 g gris
3 pliculete zahar vanilat
150 g margarina
1,5 l lapte
5 oua
300 g zahar


Mod de preparare

Intr-o cratita se intinde margarina si peste aceasta se adauga zaharul intr-un strat uniform. Merele se curata bine de coaja, se taie felii si se aseaza peste zahar. Pune cratita la cupotor timp de aproximativ un sfert de ora, iar apoi se scoate pentru a se raci.
In alt vas se pune le fiert laptele si se adauga zaharul vanilat si grisul. Acesta se presara incet si se mesteca fara oprire pana s-a fiert. Se lasa la racit si se aduaga ouale amestecandu-se bine.
Aceasta compozitie se pune peste mere si se baga la cuptor timp de 35 de minute.

Pofta buna si distractie placuta!



Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri