Nu stim sa mancam. Nu stim cand, nu stim cum, nu stim ce si nu stim cat. Din pacate este adevarat, insa din fericire proiectul "Delly" a aparut din dorinta de a invata impreuna raspunsul la toate aceste intrebari.
Nu stim sa mancam. Nu stim cand, nu stim cum, nu stim ce si nu stim cat. Din pacate este adevarat, insa din fericire proiectul “Delly” a aparut din dorinta de a invata impreuna raspunsul la toate aceste intrebari.

Vom descoperi impreuna tainele celor mai exotice mancaruri, insa vom invata sa le savuram cu moderatie. Vom pasi in lumea celor mai iscusiti bucatari si le vom “fura” cele mai delicioase trucuri. In acelasi timp vom invata sa preparam mancaruri la minut, pe cat de sanatoase pe atat de gustoase. Vom descoperi impreuna cum sa impresionam prin feluri de mancare complicate insa nu si dificil de preparat.

Va propunem asadar un stil de viata sanatos si delicios, un set de retete care sa va ajute sa gatiti "ca in casa mamei", dar si alte cateva provenite de pe plaiuri indepartate, toate intr-un fomat usor de digerat si pur, dar simplu delicios!

echipa Delly



Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri