Cauți cel mai bun espressor cafea de casă? Dar cum îl alegi pe cel potrivit dintre miile disponibile? Aceasta este o decizie importantă, nu cumperi o periuță de dinți nouă!

Înainte de a începe fabricarea cafelei, va trebui să decizi ce tip de expresor ți se potrivește cel mai bine. Iată ce trebuie avut în vedere:

Un espressor cafea manual necesită cafea măcinată fin, care este scoasă într-un portafiltru și tamponată. Apoi filtrul este atașat la capul de infuzare și o pârghie este utilizată pentru a trage manual apa prin cafea. Este cea mai personalizabilă metodă și probabil cea mai dificil de stăpânit.

Un espressor cafea semiautomat este similar cu expresoarele manuale în ceea ce privește pregătirea, dar funcționează cu un buton sau cadran care automatizează debitul de apă în locul unei pârghii. Mărimea espresso-ului sau a băuturii de cafea poate fi controlată.

Un espressor cafea automat folosește, de asemenea, un buton în locul unei pârghii pentru a prepara espresso. Mărimea espresso-ului sau a băuturii de cafea este automatizată și deseori programabilă. Această metodă oferă mai multă consistență decât o mașină manuală sau semi-automată, făcând-o foarte ușor de utilizat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cea mai bună cafea boabe pentru espressorul automat Bucură-te cu adevărat de savoarea unei cafele bune în 3 pași esențiali Lavazza lansează capsulele de cafea neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon** și compatibile cu aparatele originale Nespresso*

Un espressor cafea super-automat este un pas peste mașinile automate. În plus față de dimensiunile automate și programabile de cafea, acesta poate măcina boabe, le poate măsura și adesea le tamponează.

Un espressor cafea cu capsule utilizează capsule sau păstăi umplute cu cafea pre-măsurată pentru a face espresso sau alte băuturi cu cafea. Acestea oferă cea mai mare consistență.

Mărci de espressoare

Iată o privire asupra câtorva nume de top din industrie, de la care poți cumpăra un espressor cafea de încredere:

Breville

Înființată în 1932, Breville a fabricat unele dintre cele mai respectate aparate de bucătărie mici de pe piață și este un câștigător al premiului pentru crearea de produse inovatoare accesibile și de înaltă calitate. Nu este de mirare că produce unele dintre cele mai bune expresoare pentru gospodării. În Europa, aparatele Breville sunt comercializate folosind denumirea „Sage”.

Un espresso cu aromă de piersică Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Tricouri de bărbați pentru primăvară – ce imprimeuri să cauți?

Sage proiectează expresoare cu caracteristici potrivite atât pentru un începător, cât și pentru un expert în espresso. Nu numai că caracteristicile sunt ușor de utilizat, dar creează de fiecare dată ceașca perfectă de cafea.

DeLonghi

Înființat în Treviso, Italia, DeLonghi produce o gamă largă de aparate de bucătărie. Compania a pornit inițial ca producător de mașini-unelte în 1902, s-a diversificat în 1950 și a cumpărat drepturile de fabricare a produselor de uz casnic Braun în 2013. DeLonghi a produs primul lor expresor cafea, BAR5, în 1993. Magnifica, introdusă în 2004, a fost primul espressor super automat al firmei. În 2007, au lansat primul lor produs în parteneriat cu Nespresso, Lattissima.

Nespresso

5 Aparate care îți ondulează părul rapid și ușor Kudika.ro îți oferă Tarot online 10 Decorațiuni romantice pentru casa ta

Nespresso (o combinație a denumirii companiei-mamă, Nestlé, cu espresso) a lansat conceptul de capsulă de cafea în 1986. Patru arome de cafea și două mașini au format linia lor originală de produse.

Încă din 1991, întrebările despre capsulele de aluminiu din cafea au determinat Nespresso să înceapă un program de reciclare în Elveția natală, cu 34 de centre de reciclare în toată țara. Aceștia a menținut programele de durabilitate și responsabilitate ecologică până în prezent, nu numai în comerțul etic cu cafea, ci și în aprovizionarea cu aluminiu a capsulelor lor.

Începând cu 2010, concurenții au început să producă capsule de cafea care să funcționeze cu aparatele Nespresso. Nespresso licențiază procesul și altor aparate de cafea.

BIG SALE: 10 Piese vestimentare ULTRA reduse – la preț sub 100 lei Cele mai vechi tiraje de Tarot Scurt Horoscop al Deblocării: la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a găși fericirea

Gaggia

Achille Gaggia a brevetat primul expresor cafea fără sudură în 1938, introducând un nou mod de a face espresso. Metoda cu apă fierbinte este, de asemenea, creditată cu producerea mai întâi a stratului de cremă de care se bucură astăzi iubitorii de espresso. Gilda, introdusă în 1952, este considerată primul aparat de espresso destinat uzului casnic.

Deoarece mașinile timpurii Gaggia au introdus espressorul cu acțiune cu pârghie, trebuie să le mulțumim pentru termenul „tragere de foc” pentru a se referi la producerea unui espresso cu pârghie. Abia când Faema a introdus pompa motorizată pentru a livra apă fierbinte la portafiltru în 1961, fanii espresso au obținut în cele din urmă efectul complet de 9 bari, considerat acum esențial pentru un espresso adecvat.

Cum îți alegi o mașină care să te reprezinte? Sfaturi, idei și la ce să fii atent Vei reuși să faci ceea ce ai visat atunci când vei lăsa trecutul în urmă Cum alegi sigur când vrei să-ți cumperi o mașină second-hand

Sursa foto fr si main: Photo by Chevanon Photography from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri