"Mananc, slabesc si ma mentin" este un ghid extraordinar pentru orice persoana preocupata de corpul si de sanatatea sa. Montignac dedica o atentie speciala alimentatiei copiilor, a vegetarienilor sau a femeilor care fac eforturi sa slabeasca. De asemenea, cartea cuprinde retete imbietoare care va vor ajuta sa pregatiti mancaruri sanatoase si delicioase.

Revista Felicia ofera din nou cititoarelor sale prilejul de a afla secretele dietei elaborate de celebrul nutritionist Michel Montignac. Astfel, in urma succesului avut la prima aparitie cu revista Felicia, volumul „Mananc, slabesc si ma mentin”, a fost reeditat si va insoti editia din 21 mai a Revistei Felicia, cu un tiraj dublu.

„Mananc, slabesc si ma mentin” este un ghid extraordinar pentru orice persoana preocupata de corpul si de sanatatea sa. Cartea este scrisa intr-un limbaj accesibil, cu numeroase reprezentari grafice, rezumate si tabele recapitulative. “Ambitia cartii este de a ajuta cititorii sa decopere ca pot manca mai bine, facand alegerile alimentare potrivite, nu numai pentru a deveni mai supli, dar mai ales pentru a regasi acel nivel de sanatate satisfacator, pe care sa il poata pastra pentru totdeauna”, sustine autorul.

Doua capitole distincte trateaza Metoda Montignac precum si cele doua faze de derulare a acesteia. Dincolo de argumentele stiintifice, veti fi surprinsi de recomandarile concrete si sfaturile usor de urmat. Indiferent ca este vorba de o masa in oras sau acasa, de un picnic sau o receptie, cartea va ofera solutiile potrivite pentru a va simti bine si a evita frustrarile dietelor obisnuite.

Veti afla din cartea savantului francez care este mecanismul producerii kilogramelor in plus, cum evitam pierderea vitaminelor, care este greutatea ideala sau cum putem reduce colesterolul. “Metoda Montignac nu este «pentru» disocierea alimentelor ci, mai mult, pentru asocierea lor – a celor cu indice glicemic mare cu produsele care au indice scazut. In plus, nu cantitatea alimentelor conteaza, ci calitatea acestora. Deci, nu ne îngrasam pentru ca mancam prea mult, ci pentru ca alegem gresit alimentele”, a explicat Michel Montignac in cadrul Conferintei Felicia.

Montignac dedica o atentie speciala alimentatiei copiilor, a vegetarienilor sau a femeilor care fac eforturi sa slabeasca. De asemenea, cartea cuprinde retete imbietoare care va vor ajuta sa pregatiti mancaruri sanatoase si delicioase.

Poate nu va vine sa credeti, dar spuma de ciocolata, vinete gratinate sau musaca sunt retete recomandate de dieta Montignac. Pentru cei neincrezatori, Montignac a consacrat un capitol criticilor aduse metodei sale, dar si rezultatelor studiilor stiintifice care ii dovedesc viabilitatea si eficienta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri