Mancarea, ca si moda, poate fi una dintre cele mai relevante modalitati de exprimare a identitatii personale. Suntem ceea ce mancam, spune o vorba veche romaneasca, insa psihologii sunt de parere ca si felul in care mancam ne dezvaluie mult despre felul nostru de a fi. De cele mai multe ori, comportamentul si obiceiurile noastre alimentare le plasam strategic in carca celor 7 ani de acasa, a stilului de viata sau a obisnuintei. Sunt persoane care niciodata nu acorda timpului mesei mai mult de 10 minute pretextand ca au altceva mai important de facut.

Daca preferi sa savurezi mancarea in tacere – Esti introvertita, orientata spre fapte din trecut, in permanenta preocupata de ceva, pierduta si adancita in gandurile tale. Sub firea ta aparent calma, se ascunde o fire pasionala care iubeste viata pentru ceea ce este ea, pentru nimicurile din ea...

Daca stai cu ceilalti la masa si obisnuiesti sa-i privesti cum mananca– Traiesti mai mult pentru a-i vedea pe cei dragi traind in jurul tau. Esti o persoana altruista, capabila sa se dedice si sa se sacrifice pentru binele celor dragi. Fericirea acestora conteaza uneori mai mult decat propria fericire.

Daca mananci intotdeauna pe fuga si in picioare -Nu ai niciodata timp pentru tine si tabieturile tale, esti o personalitate dinamica, energica, pragmatica si orientata spre lucrurile concrete si mai putin spre cele sentimentale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Daca iti place sa mananci asezata strategic pe scaunul tau, la locul tau -esti tipicara si sub nicio forma nu vrei sa iesi din propriile tipare.

Daca mananci incet, savurand fiecare duminat si iti place sa amani cat mai mult momentul ridicarii de la masa – Niciodata nu o sa existe fericire deplina pentru tine si suficiente bucurii ca sa iti umple sufletul asa ca atunci cand le traiesti, de teama de a nu se termina prea repede, incerci sa le taraganezi cat mai mult cu putinta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri