6 Iulie 2015 publicat în Lifestyle culinar 44 share-uri

Vara poti servi natura pe paine! Ai la dispozitie foarte multe ingrediente proaspete, incat doar alegerea retetelor pentru prepararea lor ar trebui sa fie o provocare. Nu te tinem mult in bucatarie, ci iti punem la indemana tehnologiile Tefal, care iti transforma ingredientele in calatorii ale gustului pentru papilele gustative. Mai mult, iti propunem un meniu de vara pe care il poti pregati usor si rapid, ca sa te bucuri de preparate senzationale

Comunicat de presa

Bauturile sunt cele mai importante pentru o masa ca la carte, iar vara asta are gust de capsune! Dar nu de orice capsune, ci de unele scaldate intr-un cocktail delicios, cu multa gheata. Foloseste blenderul Faciclic BlendForce BL310A de la Tefal si pregateste cele mai savuroase retete de bauturi si preparate de vara. Acest blender cu o putere de 500W, 2 viteze + functia Pulse paseaza si amesteca rapid si eficient. Mai mult, dispune de un pahar pentru dozaj, ca sa te asiguri ca folosesti cantitatile exacte din reteta, si de un sistem de blocare al bolului care iti ofera un plus de siguranta ca aparatul porneste doar daca bolul este pozitionat corect. Nici cablul nu mai e o problema, pentru ca Faciclic BlendForce dispune de un spatiu pentru stocare a cablului. Acum, pregateste un cocktail delicios pentru invitatii tai!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Cele mai încurajatoare citate despre succes MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Bautura: Margarita cu capsune

Ingrediente:

  • 180 ml de tequila
  • 60 ml triplu sec
  • 230 gr capsune inghetate in sirop
  • 120 ml limonada

Mod de preparare:

Umple blenderul Tefal Faciclic BlendForce cu gheata. Toarna tequila si triplu sec. Adauga capsunele si limonada. Amesteca pana se omogenizeaza. Serveste in pahare de Margarita.

Daca ai pregatit bautura, e timpul pentru un aperitiv. Ca sa te bucuri de versatilitatea blenderul Faciclic BlendForce BL310A de la Tefal, poti conta pe el si pentru realizarea aperitivului.

Aperitiv: Guacamole cu tortilla chips

Ingrediente:

  • 1 rosie medie
  • 10 g cana de frunze proaspete de coriandru
  • 40 g ceapa tocata
  • 1 lingurita de sare
  • 2 avocado coapti si decojiti, fara samburi

Mod de preparare:
Pune ingredientele in blenderul Faciclic BlendForce. Amesteca 15-20 de secunde, cat sa ramana si bucatele nepasate integral. Serveste cu tortilla chips.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Ai bauturile si aperitivul. Acum e timpul sa pregatesti ”vedetele” mesei! Pentru felul principal foloseste Plancha des Saveurs de la Tefal pentru a gati in confortul casei cele mai savuroase retete. Plancha des Saveurs ofera rezultate culinare ideale fiind adaptabila oricarui ingredient sau reteta. Poti gati cu ea portii pentru 6 persoane datorita suprafetei de gatire de 1100cm², iar preparatele se gatesc usor si omogen datorita dispersiei optime de caldura si datorita zonei de gatire din aluminiu turnat cu invelis antiaderent, care se incalzeste pana la 230°C. Stii cand e pregatita datorita indicatorului Thermo-Spot™ si poate fi curatata usor datorita placilor de gatit demontabile compatibile cu masina de spalat vase.

Fel principal: Pui milanez cu cartofi dulci

Ingrediente:

  • 3 linguri de ulei de masline
  • Piept de pui fara os si piele
  • ½ lingurite de coriandru
  • Sare si pieper
  • Cartofi dulci

Mod de preparare:

Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Pentru puiul milanez cu cartofi dulci, trebuie sa incalzesti Plancha des Saveurs. Indicatorul Thermo-Spot™ iti va spune cand poti aseza bucatile de pui (dupa ce au fost asezonate cu coriandru, sare si piper) si cartofii dulci, feliati. Dupa ce s-au gatit, asaza-le pe farfurie, alaturi de o salata Coleslaw.

Salata pare o reteta simpla pana cand trebuie sa pregatesti ingredientele. Sa tai multe legume, nu e chiar sarcina preferata din bucatarie. De aceea, Tefal ti-a pregatit Fresh Express+, care pregateste legumele si fructele pentru orice reteta. Cele 5 conuri pentru razuire fina, razuire grosiera, feliere fina, maruntire si razuire legume te ajuta sa prepari o mare varietate de retete. Printr-o simpla apasare de buton, in numai cateva secunde, legumele, fructele, branza, alunele sau ciocolata sunt direct pe farfurie, gata pentru a fi servite. Profita de el pentru a realiza o salata delicioasa.

Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Salata Coleslaw

Ingrediente:
- Varza, atat verde cat si rosie
- Morcovi
- Ceapa verde

Dressing:
1. Cu maioneza:
- Maioneza
- Mustar
- Piper
2. Fara maioneza:
- Otet din orez sau otet din vin alb
- Zahar
- Sare si piper

Mod de preparare:

Razuieste legumele folosind Fresh Express+. Asaza legumele in boluri si asezoneaza-le cu unul dintre cele doua dressinguri - unul pe baza de maioneza si unul fara.

Iar, la sfarsit, ” piece de resistance”: un desert racoritor, ideal pentru o vara calduroasa.

Desert: Inghetata cu fructe

Ingrediente:

  • 500 g fructe inghetate
  • 300 ml frisca
  • 50 ml zahar lichid
  • menta proaspata

Mod de preparare:

Pentru prepararea acestei inghetate ai nevoie doar de Infiny Force, mixerul multifunctional de la Tefal. Foloseste piciorul pasator ce incorporeaza tehnologia ActivFlow (4 cutite rezistente, din inox, pentru performante exceptionale de mixare) pentru maruntirea rapida a fructelor inghetate (capsuni, zmeura, mango, etc). Adauga zaharul lichid si frisca in bol si amesteca-le cu fructele pasate, tot cu ajutorul Infiny Force. Dupa ce obtii un amestec omogen, toarna-l in pahare de inghetata sau alte forme preferate, pe care le bagi la frigider. Dupa 2-4 ore poti sa o servesti, dar nu inainte de a pune o frunza de menta proaspata deasupra.

Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri