comunicat de presa
Retsina aduce un nou concept de restaurant in Romania, unic prin abordarea creativa a meniului. Chef-ul Retsina, Iosif Stefanescu, a realizat un meniu in care sunt imbinate preparate specifice din toate tarile mediteraneene, feluri de mancare sofisticate in care traditia intalneste bucataria moderna.
Pestele si fructele de mare propaspete din meniu sunt selectate cu atentie si trimise de 2-3 ori pe saptamana din Grecia.
Secretul gustului desavarsit al delicateselor Retsina vine si de la prepararea acestora la cuptorului-grill Josper care imbogateste savoarea si textura carnii.
Retsina si OSHO Steak sunt singurele restaurante din Romania care folosesc cuptorul-grill Josper. Acesta este folosit in bucatariile celor mai cunoscute restaurante din topul Michelin si de bucatari renumiti precum Gordon Ramsay sau Jamie Oliver. Cuptoarele Josper confera carnii un gust mai intens si o aroma unica.
Chef Iosif Stefanescu recomanda din meniul Retsina Ouzo Sea food linguini, un preparat cu influente italiano-grecesti, aromat cu ouzo, savurosul Black Cod, preparat la cuptorul Josper si servit alaturi de legume si spanac, sofisticatul Coq with mushrooms ragout, inspirat din bucataria traditionala specifica Frantei mediteraneene sau delicatese precum Speck and strawberry risotto.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!