Restaurantul Retsina, un nou concept de restaurant mediteraneean

12:03, 31 Martie 2014 publicat în Lifestyle culinar

Retsina imbina perfect preparate sofisticate, specifice zonei mediteraneene, cu atmosfera relaxanta si aerul de vacanta.

comunicat de presa

Retsina aduce un nou concept de restaurant in Romania, unic prin abordarea creativa a meniului. Chef-ul Retsina, Iosif Stefanescu, a realizat un meniu in care sunt imbinate preparate specifice din toate tarile mediteraneene, feluri de mancare sofisticate in care traditia intalneste bucataria moderna.

Pestele si fructele de mare propaspete din meniu sunt selectate cu atentie si trimise de 2-3 ori pe saptamana din Grecia.

Citeste si:
Nestlé România și Junior Achievement ajută 400 de tineri de liceu...
Nestlé România și Junior...

Secretul gustului desavarsit al delicateselor Retsina vine si de la prepararea acestora la cuptorului-grill Josper care imbogateste savoarea si textura carnii.



Retsina si OSHO Steak sunt singurele restaurante din Romania care folosesc cuptorul-grill Josper. Acesta este folosit in bucatariile celor mai cunoscute restaurante din topul Michelin si de bucatari renumiti precum Gordon Ramsay sau Jamie Oliver. Cuptoarele Josper confera carnii un gust mai intens si o aroma unica.

Citeste si:
5 sfaturi ca să ții glicemia sub control
5 sfaturi ca să ții glicemia...

Chef Iosif Stefanescu recomanda din meniul Retsina Ouzo Sea food linguini, un preparat cu influente italiano-grecesti, aromat cu ouzo, savurosul Black Cod, preparat la cuptorul Josper si servit alaturi de legume si spanac, sofisticatul Coq with mushrooms ragout, inspirat din bucataria traditionala specifica Frantei mediteraneene sau delicatese precum Speck and strawberry risotto.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri