16 Noiembrie 2011 publicat în Culinar 14 share-uri

Arata ca esti o gospodina buna in postul Caciunului! Trimite-ne o reteta de post, gustoasa si hranitoare si poti castiga un mixer vertical multifunctional Philips HR1613.

Recomanda o reteta de mancare de post, incercata de tine si insotita de minim o imagine a produsului realizat. Click aici pentru a incarca poza ta in concurs.

Poti inscrie in concurs mai multe retete culinare. Important! Daca ai participat deja la un concurs culinar Garbo.ro, nu poti inscrie aceeasi reteta!

Atentie! Vor intra in concurs doar retetele complete si originale! Atat imaginile, cat si descrierea trebuie sa fie realizate de tine! Retetele copiate vor fi descalificate!

Concursul se desfasoara in perioada 15 noiembrie - 16 decembrie 2011. Desemnarea castigatorului se va face in data de 19 decembrie prin targere la sorti folosind serviciul de extrageri aleatorii tragerilasorti.ro.

Un participant poate inscrie mai multe retete gustoase, fiecare reteta reprezentand o sansa in plus!

Doar cele mai frumoase retete vor fi publicate pe Garbo.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Participa acum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri