MINI si Bistro Readers te invita joi si vineri (21-22 aprilie), la Metropolis Center, pentru prima editie a MINI bunatatilor de Paste. Vei putea descoperi MINI surprize numai bune de luat acasa si de impartit cu cei dragi. Evenimentul marcheaza si lansarea primei carti in limba romana despre istoria MINI.

Spatiul bistroului, situat in Metropolis Center, va fi insufletit de MINI bunatati preparate in spiritul Pastelui, dupa retete traditionale. MINI pasca delicioasa cu branza sau ciocolata, MINI cozonac, MINI drob, dar si oua rosii de prepelita sau MINI tarte cu portocale, ciocolata ori capsuni sunt deliciile pregatite de Readers special pentru Paste, numai bune de luat acasa. Acestea vor putea fi cumparate din cadrul targului care se va desfasura joi, 21 aprilie 2011, si vineri, 22 aprilie 2011, intre orele 10.00 si 20.00 la Bistro Readers.

“Am ales ca anul acesta, impreuna cu MINI, sa sarbatorim primul Paste alaturi de clientii Readers, cu bunatati special gandite pentru ei. Prajiturile in miniatura, mini-cozonacul si mini-pasca de casa reprezinta foarte bine conceptul bistro-ului, care reinterpreteaza traditia intr-o maniera moderna, dar care pastreaza sentimentul de caldura si apropiere“, a declarat Anca Mitu, Managing Partner Readers.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Evenimentul va reprezenta si locul de intalnire pentru pasionatii marcii MINI, identificata perfect cu formula “concentrata” a produselor culinare care urmeaza a fi savurate. Cu acest prilej va fi lansat un proiect editorial unic: prima carte dedicata istoriei marcii scrisa in limba romana - “MINI. 50 de ani de inovatii”.

Bistro-ul Readers este un nou spatiu urban, gandit pentru experiente culinare speciale, dar si pentru happening-uri culturale, de arta, pe care MINI le sustine si cu care se identifica. Este un loc ideal atat pentru intalnirile de business, cat si pentru un pranz in oras alaturi de colegi sau afterhours cu prietenii. Aici poti experimenta un meniu light si fresh, potrivit pentru fiecare moment al zilei: mic dejun sanatos, pranz rapid si meniuri de seara cu sushi si tapas, perfecte pentru a fi impartite cu prietenii, in acorduri de muzica live.

Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri