Ingrediente:
- Capsuni 300 gr
- Alcool dublu rafinat 1/2 l
- 250 gr zahar
- 200 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o sticla de lapte (sau mazare) se pun circa un sfert din inaltimea sticlei (cam de o palma) capsunile si deasupra se toarna 1/2 l de alcool dublu rafinat. Se lasa 2-3 zile.
Separat se face un sirop fiert din 250 gr zahar si 200 ml apa.
Dupa ce se raceste se toarna peste alcool.
O reteta propusa de: Cactusul (Cactusul)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară