Este o intrebare care surprinde. Chiar am facut niste teste intrebandu-i pe cei din jurul meu. Raman socati de o asemenea intrebare, zambesc si gasesc diferite motive.
Este o intrebare care surprinde. Chiar am facut niste teste intrebandu-i pe cei din jurul meu. Raman socati de o asemenea intrebare, zambesc si gasesc diferite motive. Sa vedem impreuna de ce beau unii oameni alcool:

Beau cand sunt suparat. Imi alina suferinta si reusesc sa mai uit din probleme. Dar beau si de fericire. Trebuie sa sarbatoresc intr-un fel. De asemenea si cand imi cumpar ceva nou, stii cum este...trebuie sa-l “uzi” altfel nu te poti bucura de acel obiect.

Mircea, 32 de ani

Cand beau? Buna intrebare. Cred ca ultima data cand am baut mai mult a fost cand m-am despartit de prietenul meu, trebuia sa-mi vars amarul intr-un fel. Recunosc ca nu m-am simtit foarte bine a doua zi dar m-am distrat grozav cu prietenele mele.

Gabriela, 21 de ani

Consum alcool cand ies cu prietenii. Dintr-una in alta ajung sa beau o bere, apoi vine si a doua. Daca incepi la urma totul vine de la sine. Nici nu-ti dai seama ca te-ai imbatat.

Ionut, 19 ani

Nu am mai baut de mult. De obicei nici nu beau. Mi s-a intamplat o data sa ma imbat pentru ca niste “prieteni” au amestecat bauturile. Atentie pentru cei foarte tineri care incep sa bea din astfel de motive si mai ales atentie ce-ti pun prietenii in pahar. Chiar nu a fost bine. Mi-a fost rau toata noaptea si cu greu am ajuns acasa. A fost un revelion de neuitat. Aveam doar 17 ani.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri