Sucurile de legume sunt deosebit de importante pentru sanatate deoarece reprezinta o sursa sigura de hrana cruda. O dieta bazata pe cruditati este ceea ce avem cu totii nevoie zilnic, iar sucul preparat din legume reprezinta o modalitate la indemana de a obtine cantitati importante de principii alimentare crude si hranitoare.
O obiectie importanta fata de sucul de legume ar fi gustul acestuia, care este mai greu de acceptat. Acest lucru se paote rezolva adaugand la preparearea sucului cantitati mici de fructe precum marele sau strugurii.

Este important ca legumele folosite in prepararea sucurilor sa fie alternate pentru a nu consuma acelasi tip de legume in fiecare zi, fapt ce ar putea conduce la dezvoltarea unor alergii.

Daca in dieta dumneavostra legumele isi gasesc cu greu locul, mai ales cele crude, ar trebui sa va revizuiti comportamentul alimentar si sa nu mai continuati sa va privati organismul de o adevarata sursa de sanatate, pentru ca legumele prospete consumate ca atare sau sub forma sucurilor preparate acasa va aduc substante nutritive, fibre, vitamine si oligoelemente. Cu ele va puteti intari sistemul imunitar, puteti lupta impotriva bolilor de inima si a cancerului.

Un articol de Ciprian Chitu

sursa:
www.healthy.ro

Citeste si alte articole pe HEALTHY:

1.
Mierea: tratamente naturiste
2.Tenul in sezonul rece
3.Colesterolul, un rau necesar
4. Virusul obezitatii

SARBATORILE DE IARNA se apropie. Daca doresti sa afli o reteta anume da click aici si spune-ne ce reteta de sarbatori te-ar interesa. De asemenea, poti trimite chiar tu o reteta prin optiunea trimite reteta.

COMUNITATEA DELLY

Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera
comunitatea DELLY!

Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri