Ingrediente
- 1 ½ l alcool
- 750 ml apa
- 1,2 kg zahar
- coaja de la 5 - 6 portocale
Mod de preparare
Coaja de la portocale se rade si se pune intr-o sticla cu alcool si se lasa timp de cateva zile la macerat. Se pregateste un sirop din zahar si apa.
Dupa aceste zile, jumatate din lichidul obtinut se pune peste sirop si se lasa sa fiarba cateva minute.
Se lasa sa se raceasca si se toarna restul de lichid (jumatatea ramasa).
Dupa alte 4 zile in care este lasat in sticla (o damigeana mica) se strecoara printr-un tifon si se poate servi.
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime