• Peste 3000 de vinuri disponibile pe WineDeals.ro la lansare, cu peste 7000 de etichete în plan
  • Toate vinurile prezente în România, produse sau importate, la prețuri competitive
  • Promoții permanente prin “ofertele săptămânii”

Cu peste 3000 de vinuri din toate soiurile disponibile chiar de la lansare, winedeals.ro este cel mai mare magazin de vinuri din România, ce include toate vinurile produse în țara noastră, alături de o selecție impresionantă de crame din Europa, dar și din țări precum Australia, America sau Noua Zeelandă.

Platforma își propune să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență de shopping, prin integrarea de noi tehnologii de e-commerce precum scan & buy, recomandări de produse similare, oferte săptămânale, iar cramelor listate, expunere masivă pe piața locală și internațională, campanii recurente targetate și acces la baze mari de consumatori.

În perioada imediat următoare, winedeals.ro are în plan listarea gamei de accesorii pentru vin, de la pahare și decantoare, până la frigidere de vin și gadget-uri, astfel încât pasionații dar și consumatorii ocazionali din toată țara să poată descoperi pe de-a-ntregul universul vinurilor.

“Ca să fii relevant pe o piață atât de efervescentă cum este cea a vinurilor, trebuie să te asiguri că ai disponibile toate produsele, la prețuri foarte bune. Or noi asta vrem, să facem din WineDeals.ro locul de unde vrei să cumperi, cam oriunde te-ai afla, nu doar în România. Pentru început, țintim 4-5 țări anul acesta. Ideea este ca, odată intrat în comunitatea WineDeals.ro, să ai acces și la celelalte piețe. Pentru aceasta, lucrăm să oferim clienților care ne vizitează e-shopul o experiență ușoară, prețuri greu de învins, accesibilitate și livrare facilă.” declară Alex Dona, cofondator WineDeals.ro

Lansarea winedeals.ro vine după ce, în 2021, experții de la desprevin.ro au asamblat, împreună cu vinificatorul cramei Gîrboiu, prima ediție a singurului vin itinerant din lume, Primul, un cupaj din Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Sauvignon produs în 6000 de sticle numerotate de mână, clienții putând să-și aleagă chiar și numere personalizate. Vinul este disponibil pe WineDeals.ro, desprevin.ro și în magazine fizice și online atent selecționate, precum și în winebar-urile specializate.

Sursa foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri