O supa sanatoasa, de vara sau de toamna.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2.5 l supa de legume
  • 500-600 g de dovlecei
  • 100 ml smantana
  • 1 ceapa mare (sau 2 mijlocii)
  • 1 / 2 cana de orez
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 2 cartofi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina
  • unt
  • patrunjel

Mod de preparare:
Intr-o oala, se pregateste o supa de legume (orice legume: ceapa, morcovi, ardei gras, cartofi, varza, radacina de patrunjel, pastarnac, telina - tot ce este in casa, cu exceptia sfeclei). Fierbem 20-30 de minute in apa. Potrivim de sare si piper. Se fierbe orezul in apa cu sare 10 -15 minute, apoi se pune intr-o strecuratoare. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Dovlecelul se taie cuburi mici si se caleste impreuna cu ceapa. Dupa ce s-au clatit se introduc in blender impreuna cu legumele din supa. Se rastoarna apoi impreuna cu orezul in supa. Cand se serveste se presara cu patrunjel taiat marunt sau cu ceapa verde taiata marunt..


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri