IN ACEST ARTICOL:
O reteta savuroasa de tocanita de pulpe de pui

Timp de preparare: 50 minute (complexitate redusa)
Ingrediente: 1 punga ciocanele, 1 ceapa, 1 cescuta ulei, 2 lingurite boia, 2 lingurite vegeta cu gust de gaina, 2 catei usturoi, sare, patrunjel verde.
Pentru slobozeala: in Ardeal diresatura pentru tocanita se mai numeste si slobozeala, probabil in alte zone ale tarii cuvantul este neintalnit, de aceea ma simt datoare cu aceasta precizare. Deci, avem nevoie de: 2 linguri faina, 1/2 cana lapte proaspat.


Mod de preparare: Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine si o prepar. Intr-o craticioara punem uleiul la prajit, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua apoi carnea, prajim usor la foc mic 2 minute si adaugam apa sa acopere carnea. In timpul fierberii adaugam vegeta, potrivim de sare. Cand e fiarta carnea, facem o slobozeala din faina si lapte rece, de consistenta unei smantani, pe care o adaugam la tocanita si lasam sa dea cateva clocote, adaugam usturoiul zbrobit si patrunjelul verde tocat, amestecam usor si stingem focul. Se serveste cu muratura si mamaliguta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Babic, o comoară culinară a regiunii Buzău! Prepararea și Savurarea Deliciosului Salam Tradițional Românesc Nu mai consuma ACESTE legume crude! Mâncare de ciuperci - Tocăniță delicioasă cu ceapă și usturoi

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul dulcesarat.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri