Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 150 gr zahar
- Doua oua
- 50 g unt
- Doua linguri de miere
- 4 linguri de lapte
- O lingurita de bicarbonat
- 500 ml lapte rece
- 3-4 linguri de gris
- 200 gr zahar
- 200 gr unt sau margarina
Alte ingrediente:
- Crema de ciocolata (Finetti)
- Gem
Modalitate de preparare:
Aluat:
Se incalzeste 5 minute laptele, apoi se amesteca cu ouale si bicarbonatul. Se adauga untul topit si mierea. Se lasa la racit. Apoi adaugam si faina pentru un aluat potrivit. Se imparte aluatul in patru si se coc patru foi pe fundul tavii.
Crema:
Se fierb laptele, grisul si zaharul. Apoi se amesteca cu untul sau margarina.
Se pune o foaie, se adauga crema, o foaie noua, gem, foaie, crema. Deasupra se adauga Finetti.
Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor