ghid pentru o viaţă împlinită

Tort de frisca cu piscoturi

Un tort rapid si racoritor.Incearca aceasta reteta simpla primita din partea unei cititoare fidele. Asteptam comentariile tale privind reteta trimisa.

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • un pachet piscoturi de sampanie
  • frisca lichida 500 ml
  • 1 cutie compot de ananas
  • 1 kiwi
  • 1 portocala
  • 1 banana
  • capsuni

Mod de preparare:

Se bate bine frisca cu intaritorul pentru frisca pana se intareste si se da la rece. Se desface compotul de ananas si se scurge zeama.Ananasul se taie bucati mici si se pune deoparte. Se iau piscoturile si se inmoaie in zeama de la compot, se aseaza pe un platou, un rand de piscoturi, se pune frisca iar in ea se pun bucatele de ananas, de portocala si de banana.
Se continua cu alt strat de piscoturi inmuiate si cu altul de frisca si asa pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul in frisca si se orneaza cu fructe.

O reteta propusa de: Cristea Gabriela (GABRIEL)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tort de frisca cu piscoturi.


Discutii despre Tort de frisca cu piscoturi

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

tort cu piscoturi (1 comentariu, 1559 vizualizari)
hmm ..iti lasa gura apa abia astept sa-l incerc