Retetele tale de Craciun iti pot aduce un ajutor in bucatarie: un mixer vertical Philips!

Posteaza pe wall-ul Garbo o imagine cu o reteta pe care o pregatesti de Craciun, spune-ne in descriere modalitatea de preparare si poti castiga un mixer vertical Philips HR1613. Concursul se desfasoara in perioada 5-19 decembrie, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti pe data de 21 decembrie.
 

Important! Vor intra in concurs doar retetele complete si originale! Atat imaginile, cat si descrierea trebuie sa fie realizate de tine! Retetele copiate nu vor participa la tragerea la sorti!
Vrei mai multe sanse de castig? Primesti o sansa in plus pentru:
- Fiecare reteta diferita cu care participi
- Pentru fiecare 20 de like-uri primite pentru o reteta. De exemplu, daca ai 40 de like-uri, primesti doua sanse in plus, daca ai 100 de like-uri primesti 5 sanse in plus etc.

Cele mai bune retete vor fi publicate pe Garbo.ro.

Important! Castigatorul trebuie sa raspunda in termen de maxim 5 zile lucratoare la mesajul prin care este anuntat ca a castigat. In caz contrar, se va alege alt castigator.
 

Intra pe pagina de Facebook si posteaza cele mai delicioase retete de Craciun!

Foto fr si main: By ArtFamily /Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri