Mica Elvetie, restaurant de top care se regaseste in toate ghidurile turistice despre Bucuresti, si-a respectat promisiunea facuta tinerei generatii atunci cand a deschis locatia din Centrul Vechi, acum un an.

Comunicat de presa

Pe 12 septembrie 2012, inauguram restaurantul din Centrul Vechi al Bucurestiului – Strada Franceza, nr. 60 – un loc unde am implementat un concept gastronomic orientat si spre publicul tanar si in care se regasesc meniuri special concepute pentru tineri, la preturi accesibile. Sarabtorim un an de atunci, cu acelasi entuziasm si aceeasi dorinta de a-i incanta cu delicii culinare pe cei ce ne trec pragul.

La Mica Elvetie se regaseste un intreg univers imbelsugat cu idei si gusturi, arome si multa pasiune pentru gatit la care contribuie maestrul bucatar Jakob Hausmann, artistul responsabil de dinamica continua a restaurantului. De 15 ani, de cand am deschis primul restaurant Mica Elvetie in Romania, brandul nostru a reusit prin meniul cu specific elvetian sa se pozitioneze in topul primelor 10 restaurante din Bucuresti si sa se distinga in domeniul gastronomiei prin preparatele particulare precum: carnea servita pe piatra incinsa (concept adus de Chef Jakob Hausmann in Romania), variate tipuri de fondue, raclette si celebra garnitura roesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Copilul tău mănâncă emoțional? Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne?

Constant in ultimul an, meniul a fost imbogatit cu mancaruri rafinate gatite in combinatii inedite, toate realizate de Chef Hausmann cu ingrediente proaspete, de sezon, cum ar fi: preparate vanatoresti, romanesti (`Weekend romanesc` cu Mircea Groza), specialitati de Paste, delicii din sparanghel, preparate cu pepene si recent, produse culinare cu somon.

In plus, numeroase vinuri rafinate va asteapta sa le gustati la fiecare vizita in Mica Elvetie. Potrivit unui studiu realizat de IWSR (The International Wine and Spirit Research), preferinta elvetienilor pentru vinurile spumante, de calitate superioara si cu preturi mai mari este o tendinta care a inregistrat si continua sa inregistreze o crestere semnificativa. Ceea ce nu e de mirare, daca tinem cont ca bauturile sofisticate sunt insotite de alegeri culinare la fel de spectaculoase, peste tot in restaurantele din Elvetia. De altfel, si in Mica Elvetie din Romania se confirma tendinta de consum care pune pe primul loc cocktailuri care au la baza vinuri spumante si fructe, alaturi de tendinta de a alege tot mai des preparate vegetariene.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi...

Jakob Hausmann, bucatarul-sef si managerul Mica Elvetie este imaginea unor firme de renume precum Franke, Fuchs, Eisberg in Romani. El este, de asemenea, cel care ofera consultanta altor proprietari de resturante, cum ar fi: Restaurantul Epoca din Craiova, restaurantul Old Time din Tulcea, Hotel Alpin din Poiana Brasov sunt doar cateva dintre numeroasele sale colaborari. In acelasi timp, fiind un inovator in gastronomie, a reusit prin intermediul firmei sale de consultanta, Gastroexpert, sa devina unic reprezentant in Romania pentru aparatura si ustensile moderne cum ar fi: Henkelman, Julabo, Profboard, Kenwood si Isi.

Vasta experienta in domeniul gastronomic a maestrului Jakob Hausmann, alaturi de dorinta de a oferi oamenilor un loc in care sa se relaxeze si in acelasi timp sa-si imbogateasca cunostintele in arta prepararii bucatelor l-a determinat sa deschida o casa de oaspeti la munte in Bran, Predelut. Astfel, Casa Mica Elvetie ofera un pachet complet ce cuprinde cazare, servicii de calitate si preparate gatite live de Chef Hausmann.

Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

Istoria de 15 ani si profesionalismul specific brandului Mica Elvetie garanteaza multe alte reusite culinare viitoare si mentinerea serviciilor la aceleasi standarde de inalta clasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri