10 Mai 2013 publicat în Lifestyle culinar 13 share-uri

Calitatea exceptionala a cafelei Tchibo, gustul fin si aroma delicata au fost apreciate si de Casa Regala. Astfel, Tchibo a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.

Comunicat de presa

Cea mai buna cafea 100% Arabica, obtinuta din boabe atent selectionate de pe cele mai bune plantatii din tarile de origine, dar si tehnica unica de prajire si ambalare confera gustul deosebit si caracterul unic al cafelei Tchibo.

Calitatea exceptionala a cafelei Tchibo, gustul fin si aroma delicata au fost apreciate si de Casa Regala. Astfel, Tchibo a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.

Privat Kaffee, gama recent lansata pe piata din Romania, este realizata de expertii Tchibo din cele mai bune boabe de cafea 100% Arabica din tari de origine. Privat Kaffee este liderul segmentului premium din Germania, tara in care se bucura de 22 de ani de traditie.

Privat Kaffee este o tentatie pentru adevaratii cunoscatori ai cafelei, carora le ofera o colectie exclusivista a gusturilor din regiunile in care s-a nascut cafeaua: de la nuantele delicate si fine ale cafelei din Brazilia, la gustul picant si sofisticat al cafelei din Guatemala, pana la gustul complex si intens al celei din Africa.

Gama Tchibo Privat Kaffee cuprinde sortimentele: Brazil Mild, Guatemala Grande si African Blue.
Cafeaua braziliana este cunoscuta pentru gustul sau fin. Inaltimile insorite și clima stabila confera sortimentului Brazil Mild o aroma delicata.

In regiunile stancoase de munte ale Guatemalei creste un sortiment de cafea deosebit, usor picant. Fiind culeasa manual de pe pantele abrupte, Guatemala Grande convinge cu un gust elegant, usor acidulat.

Din leaganul cafelei, Africa, vine sortimentul Tchibo Privat Kaffee African Blue. Gratie solului roditor si a soarelui stralucitor al Ecuatorului, African Blue este puternic aromata, cu un gust plin si intens.

Calitatea desavarsita a sortimentului Arabica se obtine doar in conditii optime de clima, sol si mod de cultivare. De aceea, toate sortimentele Tchibo Privat Kaffee poarta sigla Rainforest Alliance Certified TM*.
Secretul unei cafele reusite sta in calitatea boabelor de cafea, in sitemul de prajire si in cel de ambalare.

Boabele de cafea 100% Arabica culese de la altitudini de peste 1.400 m sunt cele care confera aroma fina si gustul echilibrat al cafelei Tchibo. Pentru Tchibo Arabica sunt culese doar boabele de cafea coapte, de un rosu intens. Fiecare lot de cafea este prajit separat, pentru a-si dezvalui aroma specifica. Cafeaua este apoi ambalata printr-o metoda speciala, care ii pastreaza aroma proaspata pentru mai mult timp.

Tchibo Privat Kaffee este disponibila in comertul traditional si modern la un pret recomandat intre 15 – 18 Ron.

Despre Tchibo

De mai bine de 60 de ani, Tchibo este un simbol al pasiunii pentru cafea si al inovatiei. Bazele companiei au fost puse in 1949, atunci cand Max Herz si Carl Tchilling-Hiryan au venit cu o idee ce a revolutionat piata cafelei. Scanteia de la care a pornit totul a fost conceptul inovator de a trimite cafea proaspat prajita prin posta. Prin alaturarea primelor silabe ale cuvintelor "Tchilling" si "Bohne" (bob, in germana), a fost obtinut, apoi, numele uneia dintre cele mai de succes companii germane din lume.

In prezent, Tchibo International ocupa locul 4 in topul celor mai mari producatori de cafea din lume si este lider pe piata de cafea prajita in Germania, Austria, Polonia si Cehia. Thibo a intrat pe piata romaneasca in 2001 si de atunci si-a extins sistematic gama de produse.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri