Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente pizza vegetariana:
Blat pizza:
- 300 g faina
- 20 g drojdie
- 1 pahar lapte
- 1 ou
Compozitia:
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 1 rosie
- 200 g ciuperci
- 100 g masline
- pasta de rosii
- oregano
- sare, piper
Mod de preparare pizza vegetariana:
Se prepara blatul din fainam drojdie, lapte si ou, dupa ce se lasa la dospit 15 min. Se presara oregano si se unge cu pasta de rosii, apoi se adauga legumele tocate marunt si se da la cuptor 35 min. Poate fi preparata si in zilele de post, daca laptele se inlocuieste cu cel de soia.
Pofta buna!
O reteta propusa de: letitia moisa (anca_adi_moisa)
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?