O reteta specific romaneasca: iahnie de fasole.

O mancare de post, simpla si gustoasa!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru iahnie de fasole:

  • 4 linguri de ulei de masline;
  • 1 ceasca de ceapa tocata marunt;
  • 3 catei de usturoi maruntit;
  • 400 g fasole cu bob mediu fiarta fara sa fie scursa;
  • 1/2 cana suc de rosii;
  • 1 lingura sos de soia;
  • 1 lingura de mustar.

Mod de preparare iahnie de fasole:

Fasolea se fierbe bine. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa pana cand ceapa devine translucida. Se ia apoi de pe foc si se amesteca cu fasolea, sucul de rosii, sosul de soia si mustar si se toarna intr-o tava. Se baga la cuptorul preincalzit si se lasa timp de 25-30 de minute.

O reteta propusa de: Diana Gabriela Arfir (Diana_September)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Iahnie de fasole.