O mancare de post, simpla si gustoasa!
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru iahnie de fasole:
- 4 linguri de ulei de masline;
- 1 ceasca de ceapa tocata marunt;
- 3 catei de usturoi maruntit;
- 400 g fasole cu bob mediu fiarta fara sa fie scursa;
- 1/2 cana suc de rosii;
- 1 lingura sos de soia;
- 1 lingura de mustar.
Mod de preparare iahnie de fasole:
Fasolea se fierbe bine. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa pana cand ceapa devine translucida. Se ia apoi de pe foc si se amesteca cu fasolea, sucul de rosii, sosul de soia si mustar si se toarna intr-o tava. Se baga la cuptorul preincalzit si se lasa timp de 25-30 de minute.
O reteta propusa de: Diana Gabriela Arfir (Diana_September)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei