O mancare de post, simpla si gustoasa!
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru iahnie de fasole:
- 4 linguri de ulei de masline;
- 1 ceasca de ceapa tocata marunt;
- 3 catei de usturoi maruntit;
- 400 g fasole cu bob mediu fiarta fara sa fie scursa;
- 1/2 cana suc de rosii;
- 1 lingura sos de soia;
- 1 lingura de mustar.
Mod de preparare iahnie de fasole:
Fasolea se fierbe bine. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa pana cand ceapa devine translucida. Se ia apoi de pe foc si se amesteca cu fasolea, sucul de rosii, sosul de soia si mustar si se toarna intr-o tava. Se baga la cuptorul preincalzit si se lasa timp de 25-30 de minute.
O reteta propusa de: Diana Gabriela Arfir (Diana_September)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară