O mancare de post, simpla si gustoasa!
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru iahnie de fasole:
- 4 linguri de ulei de masline;
- 1 ceasca de ceapa tocata marunt;
- 3 catei de usturoi maruntit;
- 400 g fasole cu bob mediu fiarta fara sa fie scursa;
- 1/2 cana suc de rosii;
- 1 lingura sos de soia;
- 1 lingura de mustar.
Mod de preparare iahnie de fasole:
Fasolea se fierbe bine. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa pana cand ceapa devine translucida. Se ia apoi de pe foc si se amesteca cu fasolea, sucul de rosii, sosul de soia si mustar si se toarna intr-o tava. Se baga la cuptorul preincalzit si se lasa timp de 25-30 de minute.
O reteta propusa de: Diana Gabriela Arfir (Diana_September)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!