O mancare de post, simpla si gustoasa!
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru iahnie de fasole:
- 4 linguri de ulei de masline;
- 1 ceasca de ceapa tocata marunt;
- 3 catei de usturoi maruntit;
- 400 g fasole cu bob mediu fiarta fara sa fie scursa;
- 1/2 cana suc de rosii;
- 1 lingura sos de soia;
- 1 lingura de mustar.
Mod de preparare iahnie de fasole:
Fasolea se fierbe bine. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa pana cand ceapa devine translucida. Se ia apoi de pe foc si se amesteca cu fasolea, sucul de rosii, sosul de soia si mustar si se toarna intr-o tava. Se baga la cuptorul preincalzit si se lasa timp de 25-30 de minute.
O reteta propusa de: Diana Gabriela Arfir (Diana_September)
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro