O mancare de post, simpla si gustoasa!
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru iahnie de fasole:
- 4 linguri de ulei de masline;
- 1 ceasca de ceapa tocata marunt;
- 3 catei de usturoi maruntit;
- 400 g fasole cu bob mediu fiarta fara sa fie scursa;
- 1/2 cana suc de rosii;
- 1 lingura sos de soia;
- 1 lingura de mustar.
Mod de preparare iahnie de fasole:
Fasolea se fierbe bine. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa pana cand ceapa devine translucida. Se ia apoi de pe foc si se amesteca cu fasolea, sucul de rosii, sosul de soia si mustar si se toarna intr-o tava. Se baga la cuptorul preincalzit si se lasa timp de 25-30 de minute.
O reteta propusa de: Diana Gabriela Arfir (Diana_September)
Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!

Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri