Un aperitiv delicios!

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru vafe cu mozzarella:

  • 200 g mozzarella
  • 2 oua
  • 200g unt
  • 250-300g faina
  • 200 ml apa minerala
  • 1 lingurita bicarbonat
  • sare

Mod de preparare vafe cu mozzarella:

Topim untul, mozzarella o dam prin razatoare. Mixam ouale si adaugam apoi toate ingredientele. Omogenizam. Aluautul trebuie sa aiba consistenta unei smantani mai groase. Se coc in aparatul special de vafe sau in formele de faguri. Se incalzeste aparatul, se unge cu ulei sau unt, apoi punem cu o lingura aluatul.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vafe cu mozzarella.