Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru vafe cu mozzarella:
- 200 g mozzarella
- 2 oua
- 200g unt
- 250-300g faina
- 200 ml apa minerala
- 1 lingurita bicarbonat
- sare
Mod de preparare vafe cu mozzarella:
Topim untul, mozzarella o dam prin razatoare. Mixam ouale si adaugam apoi toate ingredientele. Omogenizam. Aluautul trebuie sa aiba consistenta unei smantani mai groase. Se coc in aparatul special de vafe sau in formele de faguri. Se incalzeste aparatul, se unge cu ulei sau unt, apoi punem cu o lingura aluatul.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?