2 Noiembrie 2011 publicat în Retete culinare 27 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Un aperitiv delicios!

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru vafe cu mozzarella:

  • 200 g mozzarella
  • 2 oua
  • 200g unt
  • 250-300g faina
  • 200 ml apa minerala
  • 1 lingurita bicarbonat
  • sare

Mod de preparare vafe cu mozzarella:

Topim untul, mozzarella o dam prin razatoare. Mixam ouale si adaugam apoi toate ingredientele. Omogenizam. Aluautul trebuie sa aiba consistenta unei smantani mai groase. Se coc in aparatul special de vafe sau in formele de faguri. Se incalzeste aparatul, se unge cu ulei sau unt, apoi punem cu o lingura aluatul.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri