Iata o reteta de foietaj cu gem de gutui, usor de preparat si savuros!
Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru foietaj cu gem de gutui:
- 1 pachet de aluat Miorita
- 1 borcan de gem de gutui
Mod de preparare:
Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se taie foaie in patrate. Se adauga gem - cate un varf la fiecare patrat si apoi se impacheteaza in diverse forme. Eu le-am facut gen bomboana. Se aseaza in tava de cuptor care a fost unsa in prealabil si tapetata cu foaie de copt. Se da la cuptor pentru 5-10 minute, pana se rumenesc un pic.
O reteta propusa de: Ioana Bolintis (eutu47)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei