Iata o reteta de foietaj cu gem de gutui, usor de preparat si savuros!
Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru foietaj cu gem de gutui:
- 1 pachet de aluat Miorita
- 1 borcan de gem de gutui
Mod de preparare:
Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se taie foaie in patrate. Se adauga gem - cate un varf la fiecare patrat si apoi se impacheteaza in diverse forme. Eu le-am facut gen bomboana. Se aseaza in tava de cuptor care a fost unsa in prealabil si tapetata cu foaie de copt. Se da la cuptor pentru 5-10 minute, pana se rumenesc un pic.
O reteta propusa de: Ioana Bolintis (eutu47)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.