Iata o reteta de foietaj cu gem de gutui, usor de preparat si savuros!
Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru foietaj cu gem de gutui:
- 1 pachet de aluat Miorita
- 1 borcan de gem de gutui
Mod de preparare:
Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se taie foaie in patrate. Se adauga gem - cate un varf la fiecare patrat si apoi se impacheteaza in diverse forme. Eu le-am facut gen bomboana. Se aseaza in tava de cuptor care a fost unsa in prealabil si tapetata cu foaie de copt. Se da la cuptor pentru 5-10 minute, pana se rumenesc un pic.
O reteta propusa de: Ioana Bolintis (eutu47)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare