Iata o reteta de foietaj cu gem de gutui, usor de preparat si savuros!
Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru foietaj cu gem de gutui:
- 1 pachet de aluat Miorita
- 1 borcan de gem de gutui
Mod de preparare:
Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se taie foaie in patrate. Se adauga gem - cate un varf la fiecare patrat si apoi se impacheteaza in diverse forme. Eu le-am facut gen bomboana. Se aseaza in tava de cuptor care a fost unsa in prealabil si tapetata cu foaie de copt. Se da la cuptor pentru 5-10 minute, pana se rumenesc un pic.
O reteta propusa de: Ioana Bolintis (eutu47)
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate