Foietaj cu gem de gutui, un desert rapid si delicios!

Iata o reteta de foietaj cu gem de gutui, usor de preparat si savuros!

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru foietaj cu gem de gutui:

  • 1 pachet de aluat Miorita
  • 1 borcan de gem de gutui

Mod de preparare:

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se taie foaie in patrate. Se adauga gem - cate un varf la fiecare patrat si apoi se impacheteaza in diverse forme. Eu le-am facut gen bomboana. Se aseaza in tava de cuptor care a fost unsa in prealabil si tapetata cu foaie de copt. Se da la cuptor pentru 5-10 minute, pana se rumenesc un pic.

O reteta propusa de: Ioana Bolintis (eutu47)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Foietaj cu gem de gutui.

Retete culinare similare