Iata o friptura de porc cu garnitura de cartofi, excelenta pentru pranz sau un eveniment special!
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru muschi de porc cu cartofi:
- 200 g muschi de porc
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 200 g rosii
- 800 g cartofi
- 50 g unt
- 50 ml ulei
- ardei iute
- sare
- piper
Mod de preparare muschi de porc cu cartofi:
Ceapa se curata si se toaca marunt. Se caleste usor in ulei. Ardeii grasi se taie in cubulete si se calesc impreuna cu ceapa, pana se inmoaie. Muschiul de porc se taie in bucati, dupa care se adauga peste ceapa si ardeii inabusiti. Se fierbe acest amestec timp de 30 de minute, dupa care se adauga rosiile decojite, sare si piper dupa gust. Cartofii se taie in cubulete si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se adauga untul si se amesteca bine. Se servesc ca garnitura alaturi de friptura de porc.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare