Prepara-i familiei tale o reteta de muschi de porc cu cartofi, pentru un pranz copios!

Iata o friptura de porc cu garnitura de cartofi, excelenta pentru pranz sau un eveniment special!

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru muschi de porc cu cartofi:

  • 200 g muschi de porc
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 200 g rosii
  • 800 g cartofi
  • 50 g unt
  • 50 ml ulei
  • ardei iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare muschi de porc cu cartofi:

Ceapa se curata si se toaca marunt. Se caleste usor in ulei. Ardeii grasi se taie in cubulete si se calesc impreuna cu ceapa, pana se inmoaie. Muschiul de porc se taie in bucati, dupa care se adauga peste ceapa si ardeii inabusiti. Se fierbe acest amestec timp de 30 de minute, dupa care se adauga rosiile decojite, sare si piper dupa gust. Cartofii se taie in cubulete si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se adauga untul si se amesteca bine. Se servesc ca garnitura alaturi de friptura de porc.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Muschi de porc cu cartofi.