Iata o friptura de porc cu garnitura de cartofi, excelenta pentru pranz sau un eveniment special!
Dificultate: medie
Mix de musli pentru mama

Ingrediente necesare pentru muschi de porc cu cartofi:
- 200 g muschi de porc
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 200 g rosii
- 800 g cartofi
- 50 g unt
- 50 ml ulei
- ardei iute
- sare
- piper
Mod de preparare muschi de porc cu cartofi:
Ceapa se curata si se toaca marunt. Se caleste usor in ulei. Ardeii grasi se taie in cubulete si se calesc impreuna cu ceapa, pana se inmoaie. Muschiul de porc se taie in bucati, dupa care se adauga peste ceapa si ardeii inabusiti. Se fierbe acest amestec timp de 30 de minute, dupa care se adauga rosiile decojite, sare si piper dupa gust. Cartofii se taie in cubulete si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se adauga untul si se amesteca bine. Se servesc ca garnitura alaturi de friptura de porc.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră