Ingrediente rulada din piept de pui cu spanac si sunca:
- 2 bucati piept de pui
- o mana de spanac congelat
- 2 cepe
- 2-3 catei de usturoi
- 1 ardei gras rosu
- 1 ou
- 1 galbenus
- ulei de masline
- 100 ml vin alb
- 2 felii sunca de praga
- circa 100 g cascaval ras
- sare, piper
Mod de preparare rulada din piept de pui cu spanac si sunca:
Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si apoi se bate bine la fel ca la snitele.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ceapa se curata si se taie marunt.Usturoiul se curata si se taie rondele subtiri. Se curata ardei gras si se taie cubulete. Incingem ulei de masline si calim ceapa si usturoiul .Adaugam cubuletele de ardei gras si lasam pe foc pana cand acestea se inmoaie dupa care adaugam spanac decongelat si vin .Amestecam bine, condimentam cu sare si piper dupa gust si tinem pe foc pana cand se evapora vinul.Dam jos de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si cascaval ras. Amestecam bine. Incepem sa montam rulada:peste pieptul de pui asezam o bucata de sunca si apoi piureul de spanac pe care il intindem bine pe toata suprafata .Rulam si apoi prindem in scobitori.Ungem rulourile cu galbenusi de ou , le asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc frumos si sunt bine facute.Lasam sa se raceasca si apoi feliem.
Servim rece , ca aperitiv.
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul mmihalache.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară